Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak diskutovat?

Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Redakce nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstraňovat. Jejich délka může být maximálně 2000 znaků, delší budou zkráceny. Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus a neplacená reklama.


  • Příspěvků: 3
  • Poslední: 28.4.2014 17:21
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
Vážně?

"Suroviny a jejich původ v restauracích a jiných stravovacích provozech jsou kontrolovány." - a kýmpak prosím?

Levně koupit, draze prodat - zákazník se musí přizpůsobit.

Kdysi bývaly normy na jednotlivá jídla, průhledné účetnictví a kontroly - množství nakoupeného muselo odpovídat množství prodaného, i malé manko bylo důvodem k pokutě a výměně vedoucícho. To postihlo skoro každého. Ti, co si hodně žili nad poměry, obyčejně po čase strávili za mřížemi dlouhá léta. Přišla změna režimu a najednou se v restauracích nepodvádí, majitelé jsou čistí jako lilie. Nebyl by to důvod k radosti, jak Klausova neviditelná ruka trhu obnovila morálku?

Vážený pane Havle, proč nám tu píšete tyto Vaše odborné

omáčky a nenapíšete rovnou že mezi M zdravotnictví a M zemnědělství probíhá ostrý boj o dobývání státní i soukromé renty v oblasti veřejného stravování.Jedno ministerstvo mají lidovci druhé socani, no jak se v naší demokratické společnosti mohou domluvit? A Vy byste chtěl pytláky a majitele jatek připravit o nezdaněné prachy to se Vám asi těžko může podařit!!!!! Pozor aby Vás Cobra nesežrala!