Diskuse k článku
Maso a uzeniny: Ohrožení rakovinou, nebo hysterie
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
S. Tomáš 9.11.2015 20:18Může být Nemyslím, že by všechno červené maso a uzeniny BYLY NEBEZPEČNÉ. Problémem asi bude nedostatečné zpracování a vaření. |
![]() |
S. Z Bolesti 7.11.2015 0:14pokracovani ty nasycene se rika ze sou problemove a potom CIS a TRANS konf. OBecne se doporucuje nekonzumovat vetsi podil denni stravy z nas.mastnych kyselin: vice: http://www.eufic.org/article/en/page/RARCHIVE/expid/Facts_on_Fats_Dietary_Fats_and_Health/ problem bude asi ve zvyseni hladiny LDL cholesterolu coz jim asi vadi na cervenem mase. |
![]() |
S. Z Bolesti 6.11.2015 23:58studie Vy moc dobre vite jako ja, ze epidemiologicka studie nema zadnou pricinnou souvislost- nic nedokazuje to dokazuje pouze studie experimentalni(primy pokus subjekt je sledovan 24 hodin denne po celou dobu vyzkumu a vse je poznamenano a predem naprogramovano). Nevim kdyz ty lidi behem te doby mohli zrat cokoliv jinyho a vubec si mohli secko vymyslet nikdo je kazdej den nekontroloval tak je to v podstate zbozne prani tomuhle verit. Ze je cervene maso karcinogen a co konkretne v nem? Maso je slozeno z bilkovin ty z aminokyselin. Dale z tuku (nasycenych a nenasycenych mastnych kyselin) |