Diskuze
Trh s běžnými moukami postupně umírá. Lidé chtějí jíst zdravěji
Daniel Perner se rozhodl zatřást firmou. Poprvé od revoluce rodinný mlýn s tradicí od roku 1420 začíná pod vlastní značkou Pernerka dodávat mouky na maloobchodní trh. Soustředí se na celozrnné speciály.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
LK
L. Kašparová
4. 2. 2019 10:31
běžné
mouky se tolik neprodávají, protože běžní lidé přestali péct doma. Mouku potřebují tak na obal řízků. Doma teď pečou jen bioženy (a biomuži, abychom byli genderově vyvážení), a ty(i) samozřejmě chtějí mouky různě nenormální - buď i s plevami, nebo s nemletými zrny, nebo kdovícoještě...
0
0
možnosti
KN