Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak diskutovat?

Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Redakce nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstraňovat. Jejich délka může být maximálně 2000 znaků, delší budou zkráceny. Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus a neplacená reklama.


  • Příspěvků: 3
  • Poslední: 9.11.2015 20:18
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
Může být

Nemyslím, že by všechno červené maso a uzeniny BYLY NEBEZPEČNÉ. Problémem asi bude nedostatečné zpracování a vaření.

pokracovani

ty nasycene se rika ze sou problemove a potom CIS a TRANS konf.

OBecne se doporucuje nekonzumovat vetsi podil denni stravy z nas.mastnych kyselin: vice:

http://www.eufic.org/article/en/page/RARCHIVE/expid/Facts_on_Fats_Dietary_Fats_and_Health/

problem bude asi ve zvyseni hladiny LDL cholesterolu coz jim asi vadi na cervenem mase.

studie

Vy moc dobre vite jako ja, ze epidemiologicka studie nema zadnou pricinnou souvislost- nic nedokazuje to dokazuje pouze studie experimentalni(primy pokus subjekt je sledovan 24 hodin denne po celou dobu vyzkumu a vse je poznamenano a predem naprogramovano).

Nevim kdyz ty lidi behem te doby mohli zrat cokoliv jinyho a vubec si mohli secko vymyslet nikdo je kazdej den nekontroloval tak je to v podstate zbozne prani tomuhle verit.

Ze je cervene maso karcinogen a co konkretne v nem?

Maso je slozeno z bilkovin ty z aminokyselin. Dale z tuku (nasycenych a nenasycenych mastnych kyselin)