Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zákeřné fauly ministra Chovance

Konec plukovníka Šlachty, či začátek policejní reorganizace kromě politiků sociální demokracie, vítají především zločinci, po kterých šéf ÚOOZ šel. Už brzy se půjde po vedoucích státních zástupcích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC
Rodiny se musí sejít

"Jak je možné, že jsme zašli tak daleko?", zeptá se don Corleone. "Je to tak nešťastné, tak zbytečné", povzdychl si..

Že jde o velmi hořlavý a explozivní materiál je zřejmé každému, kdo se umí podepsat. Těch pět rodin, které to tady řídí, tj. Kellnerovi, Dospivovi, Tkáčovi, Komárkovi a Bakalovi se zřejmě bude muset sejít, aby mezi sebou dojednaly mír.

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

25. 6. 2016 0:32
Re: Rodiny se musí sejít

Milý Pedro, chybí ti tam pár dalších rodin.

0 0
možnosti
RK

24. 6. 2016 17:53
Zrádce zrádců

Zrádce zrádců Chovanec ve spolupráci s nejhoršími kmotry a se Sobotkou, který má velmi špinavé ruce po privatizaci OKD, budou pravděpodobně moci úspěšně nastolit účinnou spolupráci vedení policie se zločinnými miliardáři a neméně zločinnými kmotry pana Kalouska.

0 0
možnosti
M

Murdoch

24. 6. 2016 14:18
Dodatek

tj. strach ze špinavých uší při získávání peněz na volební kampaně:-)

Btw. dotaz na autora článku: není dnes kolega šéfredaktor Jaroslav Plesl od rána pod vlivem omamných a psychotropních látek???

0 0
možnosti
M

Murdoch

24. 6. 2016 13:54
Páně chovancova bohulibá činnost

Tak samozřejmě pan chovanec dělá přepečlivě svou práci s vědomím vyšších míst v hiearchii. Dejme tomu, že se tím snaží jako opravdu "slušný" politik odčinit své hříchy mládí - setkání v Lánech a jeho následná přelétavost až neposednost, jež ale ve výsledku umožnila Sobotkovi udržet post předsedy a chovancovi šanci na kariérní růst. Nyní evidentně musí splácet důvěru v něj vloženou a dělá mu to vzhledem k Babočce admirálovi nepochybně radost. Babočka sám udělal několik zásadních strategických chyb, mimo jiné když už šel do politiky, měl bloknout přístup ke všem státním tendrům, Čapí hnízdo měl darovat nějaké charitativní organizaci - takto je hrozně lehkým cílem ataků zleva/zprava, byť jeho konání v kauze Šlachta mohou být jakkoli bohulibé:-( Je jedno, je-li de jure vlastníkem syn/choť/dědeček...

Hlasování ČSSD/ODS/TOP je opravdu interesantní - zdá se, že se bojí všichni, čili buď jde o minulost a tudíž možná opravdu o Romana, nebo jde o budoucnost - tj. strach ze špinavých uší při získáv

0 0
možnosti
IN
Základním problémem

plukovníka (už to samo o sobě je nonsens, když jsou policejními plukovníky kluci) Šlachty je skutečnost, že si nevšiml toho, že policie je vojensky organizovaný sbor, kde platí subordinace. Neberu mu možnost nesouhlasit s navrženou reorganizací, ale roztáčet mediální vlny, vynucovat si svolání parlamentního výboru, vytahovat věci, které měly být řešeny v pracovním pořádku už dávno (trapné obvinění policejního prezidenta) atd. jsou věci, které ve fungující společnosti nemají co dělat. Když ministr dopravy vyhazuje šéfa drah, tak se kvůli tomu také schází výbor pro dopravu?

Pan Šlachta si prostě vytvořil stát ve státě (policii v policii) a procházelo mu to tak dlouho, dokud ho na Tržišti potřebovali. Nyní se naplnilo pověstné "mouřenín splnil svoji roli, mouřenín může jít". Je pozoruhodné, že na rozdíl od pana Ištvána mlčí paní Bradáčová. Je to chytrá ženská a pochopila, že je třeba rychle přešaltovat. Mise splněna, když nebude Temelín stavět japonský Westinghouse, nebude jej stavět nikdo. O to tad

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

24. 6. 2016 14:30
Re: Základním problémem

Lze jen souhlasit, on i ten Ištván radši moc nemluví.

0 0
možnosti
I

Igorjansen

24. 6. 2016 8:28
Bonusy za volebni vitezstvi Babise???

Pabe Leko, vy jste typicja ukazka toho, proc korupce existuje a bude existovat dal - za mizerny peniz se muzete pretrhnout, jen aby jste podporoval nejvetsiho zlodeje a korupcnika v tomto state, toho casu ministra financi. je evidentni, ze za jeho volebni vitezstvi dostanete tucnou premii a co by clovek bez spetky moralky neudelal pro kus zvance.

0 0
možnosti
IN
Re: Bonusy za volebni vitezstvi Babise???

Pane Jansene. Ten "korupčník" získal mandát ve volbách. Sice jsem jej nevolil, nelíbí se mi, jak to vede, ale respektuji to. Nekoupil si ho jako ambassador vaší země u nás.

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

24. 6. 2016 0:09
Ono bylo někdy rozsvíceno? Nějak jsem si nevšiml

"Pak dlouho bude opět zhasnuto.

0 0
možnosti