Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zachrání brexit Evropskou unii?

Byrokracie, neefektivita a nečitelnost institucí EU jsou nepřehlédnutelné. Nevýrazná EU netlumí, ale spíše posiluje národní sklony. Možná brexit vyvolá potřebu něco dělat a nenechat věci vyvíjet samospádem. Otázkou je, bude-li to stačit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

5. 7. 2016 13:27
Cítím se být také Evropanem

V Evropě jsem se narodil, tak proč bych neměl cítit Evropanem?. Chtěl bych aby Evropa nehrála v globálním světě podřadnou úlohu. A už kvůli tomu se necítím být EUropanem, protože naprosto špatnému nastavení funkce EU, kde politická přání v socialistické ideologii setrvávajicí smečce bruselských politiků, dnes už jen plnící politická, zcela nereálná přání vůdčího politika z hospodářsky nejsilnější země, nezadržitelně vede Evropu do hospodářsky druhořadé role. Místo toho, aby se hledaly cesty, jak hospodářsky nezaostávat za Čínou, USA a dá se už dnes říci, zevtempem růdtu i za Indií, vymýšlí eorušílenci z Bruselu genderové kraviny, inklusi rozumově opožděných dětí, odzbrojení občanů, a sjednocení tonerů do tiskáren. Místo podpory produktivních firem, parta zcela neschopných byrokratů ničí konkurenční prostředí nesmyslnými dotacemi, místo podpory podnikavých a k sobě i společnosti odpovědných občanů, zvýhodňuje ty, pro než je příjem sociálních dávek smyslem života.

Vyjmenované sna

0 0
možnosti
JK

J51i64ř52í 80K47o64p66i73s

4. 7. 2016 14:23
Angele se sjednocování dokonale daří!

Podařilo se jí totiž sjednotit zejména nacionalisty jednotlivých států, kteří před migrační invazí proti sobě bojovali! Nechápu jak může něco tak pitomého stát v čele EU

0 0
možnosti