Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zachová se Miloš Zeman statečně?

Prezident při setkání s veterány na Hradě vyzval k nebezpečnému životu. Lze jen doufat, že se nebojí svého klíčového poradce. Pokud se Miloš Zeman Martina Nejedlého bojí, pak je nestatečný a neměl by nám z Hradu vzkazovat, abychom žili nebezpečně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

28. 9. 2014 19:23
ani tak,ani tak

Soudruh prasedent už samozřejmě na toto vystoupení dávno zapomněl. Zítra nebude vědět,o čem mluvil včera,je už takříkajíc mimo mísu. Což nebrání jevu zjevně paranormálnímu a sice faktu,že se těší skoro padesátiprocentní podpoře těch spodních deseti milionů.  Tedy alespoň podle výsledků anket nejrůznějších agentur pro výzkum veřejného mínění. Nevím,těch anket jsou stovky,možná tisíce. Stále čekám,až se mě někdo taky zeptá. Nemusel bych ani odpovídat. Nosím placku se siluetou Hradčan a s nápisem Miloš mi pr... .

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

28. 9. 2014 19:37
Re: ani tak,ani tak

K té placce Vám mohu jenom pogratulovat. Stačí placka a život je hned veselejší.

0 0
možnosti
MH
Český prezident na Rhodosu

Český prezident na ruském "železničním setkání" na Rhodosu místo na Valném shromáždění OSN :-(

Tak alespoň připomenu, že právě před 175 ti lety, r. 1839 byla zprovozněna první dálková železnice na evropské pevnině, trať Vídeň - Brno. Stejný nárok vznáší i tehdy souběžně otevřená trať Lipsko - Drážďany.

0 0
možnosti
M

Milota

26. 9. 2014 6:48
A co Vráťa?

Nezapomněl pan Léko na další výživnou postavu z družiny našeho presidenta trápeného chlastem, kouřením a špekem? Mám samozřejmě na mysli Vráťu Mlynářojc, který po dlouhém váhání podal žádost o bezpečnostní prověrku, zatím na ní marně čeká a nejspíš se jí nedočká? Ovar v této souvislosti odvážně prohlásil, že pokud Vráťa prověrku nedodá, tak z Hradu půjde. Termín již uplynul, takže nastal čas projevit odvahu a Vráťu vyexpedovat. K tomu se však Ovar nemá a v této věci usilovně mlčí. Ať si tedy svoje kecy o odvaze nechá od cesty.

0 0
možnosti
MH
Re: A co Vráťa?

Oba jmenovaní pánové předstírají vlastní vůli, ale jsou to jen loutky na dlouhých šňůrkách, které vedou do Kremlu.

0 0
možnosti
MH
Každý chceme po prezidentovi trochu něco

jiného.

Já bych býval byl rád, kdyby např. byl v této chvíli v New Yorku na valném shromáždění OSN.

Havel a Klaus tam jezdili každý rok.

Havel tam exceloval, byl aplaudován.

Klause si tam sice nikdo moc nevšímal, ale jezdil tam.

Miloš Zeman se tam vůbec neobtěžuje.

Nejde jen o relativně nudné projevy státníků, jde také (a možná především) o četné neformální vztahy s jinými představiteli jiných států. Ty lze pak využívat, obchodně, kulturně, politicky, při řešení neočekávaných mezinárodních problémů.........

0 0
možnosti
KV
Teda to je perlení,

prezident Zeman pronesl projev při jakési příležitosti a vyzdvihl apel na naši mládež aby si vzala příklad z válečných veteránů. Ano, lidí co žili nebezpečně, protože je k tomu dohnala doba a láska k vlasti. Je v podstatě jedno od koho si vypůjčil citát velmi vhodný pro příležitost vyzdvihnout hrdinství našich lidí. Určitě ho za použití souvětí nebude žalovat ani jeden z předkládaných autorů, i kdyby žili, asi by nebyli na úrovni pana Svěráka. Ale autor článku krásnou piruletou stočil význam i příležitost, při které byl citát použit, k útoku na prezidenta a jeho poradce. Napsat, že prezident prohrává svůj boj s alkoholem, cigaretami a nezdravými potravinami může jen, s prominutím, nevychovanec, jinak hulvát. Nemusíte mě mazat, není to vulgarita ani napadání.

0 0
možnosti
KV
Re: Teda to je perlení,

Pokračování: Navíc, pasovat se za zástupce veřejnosti a vymáhat na někom životopis protože si to někdo přeje a nemá k tomu žádné oprávnění je zbytečné, já, jako malá součást veřejnosti, na životopis zrovna zvědav nejsem a jestli nějací redaktoři mají zájem, stačí zapátrat na internetu a jeich zvědavost bude určitě ukojena. Ale použít tenhle vymyšlený a zbytečný problém ke konstatování, že se asi prezident Nejedlého bojí? Není vám to trapné? Co ještě dalšího použijete k vašemu úpornému boji proti Zemanovi?

0 0
možnosti