Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

VITÁSKOVÁ: Dva předsedové Rady ERÚ aneb O pašalících v Česku

Ministryně průmyslu a obchodu Marta Nováková (za ANO) navrhla jmenovat od 1. srpna na post obsazený dle energetického zákona předsedou Rady Energetického regulačního úřadu Vladimírem Outratou druhého předsedu Vratislava Košťála, dosavadního člena rady. Tímto nezákonným postupem Nováková skandálně porušila zákon.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

14. 8. 2018 17:10
Jsme v právním státu?

Jak typické pro český systém, vyznačující se brutálním rozkrádáním všech odvětví a oblastí. Být na straně zákona jako A. Vitásková je přitom extrémně riskantní a pro mocné nežádoucí. Proč asi? Že by si mocní přihrabávali na těch zlodějinách nebo přihrabávali svým kamarádům? Není omluvou natož argumentem, že se krade všude na světě. Stále to je a snad i bude považováno za trestnou činnost a orgány činné v trestním řízení musí konat, jinak se nemůžeme pokládat za právní stát ani demokracii. Nevím, proč se někdo diví, že občané jsou nespokojeni a hledají nápravu jinde než u t.zv. tradičních demokratických stran, které právě jsou odpovědné za to zlodějské české prostředí.

0 0
možnosti
RD

14. 8. 2018 23:22
Re: Jsme v právním státu?

Nespokojení občané hledají nápravu u "protikorupčního" hnutí ANO, které dosadilo v článku kritizovanou ministryni Novákovou.

0 0
možnosti