Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Viktor Orbán: Evropa nesmí podlehnout Sorosově síti

Na článek amerického miliardáře maďarského původu George Sorose Evropa se musí postavit Maďarsku a Polsku, jejž zveřejnila 18. listopadu mezinárodní mediální organizace Project Syndicate, a v Česku jej následně 23. listopadu exkluzivně publikovaly Hospodářské noviny, zareagoval maďarský premiér Viktor Orbán.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nu, je to trochu zjednodušené. Oslavované společenství evropských národních států vytvořilo ve dvacátém století dvě nejhorší ideologie a rozpoutalo dvě nejhorší války v dějinách.

0 0
možnosti

Soros a jeho pomahačí - zločinci světového formátu. Orbán - jediný rozumně myslící evropský politik. Základem fungování světa byli, (ne)jsou, ale zase budou národní státy. Snahy po světovládě tu již byly mnohokrát. Vždy stejný začátek - oblbování mas, které funguje i teď. Lidé si nejsou schopni přiznat, že dnes nejde o ochranu před nemocí. Je to totální zneužití pudu sebezáchovy, strachu o své zdraví a zdraví a životy blízkých. Jedinou cestou je vzpoura proti všem opatřením vlády - na národní i nadnárodní úrovni. To by ovšem to stádo muselo procitnout, ještě než je povedou na porážku.

0 0
možnosti

Národní obrození už skončilo „vlastenče“. Teď se celkem logicky svět spojuje a integruje. Jste trochu rozumem zaostalý.!!:-/

0 0
možnosti

Naprostý souhlas s Viktorem Orbánem. R^[>-]

0 0
možnosti

Soros, EU orgány, mocichtíví politici a zaplacená média se snaží diktovat lidské civilizaci. Kdybychom tu měli demokracii, vůli většiny a ne mediokracii, nemohlo by se to dít. Že to nemůže nakonec dobře dopadnout je nabíledni. Bohužel to odnesou především miliardy lidí, jejichž národy slouží výše uvedeným psychopatům jako experimentální laboratoř.[>-]

0 0
možnosti

P21e61t96r 18Č40e51c81h

6. 12. 2020 9:30

Nejhorší na tom je, pane Kouřile, že nemalá část, zejména těch hloupějších lidí, věří kecům a žvástům povětšinou samozvaných politiků a nechává si namluvit, že demokracie je všechno možné, jen ne vláda většiny občanů. Přesně tak je tomu i u nás, kde lidé jsou ochotni věřit tomu, že politické strany a jejich představitelé jsou povolány k tomu, aby občanům vládly. Svědky tohoto jsme dnes a denně. Nejhorší na tom všem je ovšem to, co hlásá naše nedemokratická ústava. Právnický paskvil, jehož jednotlivé články prohlašují polopravdy, na vzájem si odporují a vytvářejí tak chaos, zmatek a nekonec zmar. A všechno je to o tom, že sice výrazná menšina, představovaná zástupci politických stran a nikoliv občanů, za vydatné pomoci prodejných médií diktuje většině svou vůli. Bylo tomu tak před listopadem 1989 a je tomu tak dosud.

0 0
možnosti

Bez do prcic , Viktore.

0 0
možnosti

K78a22r37e31l 58N90o27v77ý

7. 12. 2020 3:31

Orbán má pravdu.

0 0
možnosti

Orbán a Duda jsou daleko větší nebezpečí pro Evropu než nějaký Soros.EUR^

0 0
možnosti

P34e33t70r 58Č26e74c19h

6. 12. 2020 8:30

Orbán a Duda jsou mnohem demokratičtější než nějaký Soros. Soros je představitelem samozvané , snad intelektuálské "elity". kterou nikdo nevolil. A když ano, potom vždy menšina lidí. A tam, kde vládne menšina, neexistuje žádná demokracie.. To byste si měl uvědomit především, pane Koutský. Politické subjekty, které výše jmenovaní s výjimkou Sorose představují byly v o bou státech zvoleny většinou občanů těchto států. A tím se odlišují od států ostatních, kde demokracie neexistuje (i ČR), kde většina nevládne. A o tom to všechno je. O skutečné demokracii a ne o žvanění o demokracii a skutek utek.

0 0
možnosti