Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Viktor Orbán: Evropa nepodlehla. Odpověď Georgi Sorosovi

Politické otázky nelze spojovat s finančními, subjektivní kritéria nemohou být základem pro finanční rozhodnutí a právní postup ve Smlouvě o Evropské unii nelze obcházet dle George Sorose.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste se prostě rozhodli, že nedat Orbána vůbec z nějakého důvodu nejde, ale fakticky jeho slova znepřístupníte velké části populace. Té starší, nám, co sice dodnes komunikujeme rusky, ale s angličtinou to holt už sláva nikdy nebude. Přesvedčte mne, že to není úmysl. No, ale vy se vlastně s nějakými staříky, co zapomněli umřít na covid, srsat nebudete, že.

0 0
možnosti

O nic jste nepřišel. Je to celé chvalozpěv Orbánův, že EU se rozhodla odmítnout nějaký Sorosův plán, za kterým byla údajně snaha ovládnout evropské struktury, tedy jeho boj o moc a vliv.

0 0
možnosti

Polsko a Maďarsko, musí být navázány na tuto pečlivě navrženou smyčku. George Soros prohrál. Bylo by načase, aby ho Evropané konečně poslali domů do Ameriky. Neexistuje žádné vysvětlení, proč my Evropané tolerujeme budování amerického spekulanta a systém vlivu EU za americké peníze. Dokud evropští vůdci neučiní tento poslední krok, budeme muset čelit pokusům jeho a jeho lidu znovu a znovu uchopit moc. Migrační a genderové akční plány z Sorosova workshopu jsou již na stole. Je nejvyšší čas ukončit evropskou radostnou jízdu George Sorose

0 0
možnosti

Viktor Orbán jmenuje veci pravým jménem: Síť nevládních organizací šířících liberální, postnárodní a postkřesťanské myšlenky spolu s mainstreamovými levicovými a pravicovými médii, které šíří a posilují své myšlenky; významná skupina poslanců; Sorosovi vyslanci přivedeni ke Komisi; a takzvaný mechanismus právního státu, který je všechny spojuje. Plán je stejně jednoduchý jako grandiózní.

Sorosovo finanční centrum financuje tisíce nevládních organizací, výzkumných ústavů, analytických workshopů a aktivistů, kteří ovlivňují směr mainstreamových médií. Kupuje a propojuje kritické množství poslanců a staví lidi, kteří pro něj pracují, na klíčové pozice v Komisi, jako jsou Timmermans a Jourova. Nakonec prosazují právní předpis, který stanoví politické předpoklady - pohlaví, migrace, otevřená společnost, liberální demokracie - pro členské státy, aby měly přístup k fondům EU. Země, které trvají na své národní svrchovanosti, křesťanských kořenech a tradičním modelu rodiny, jako je Polsko a Maďa

0 0
možnosti

J69a33n 55T17y35l

19. 12. 2020 14:28

This is heavy stuff and Viktor even says we should stand up to Americans...perhaps with Viktor's friend Vladimir Vladimirovich??? The argument between two crazy Hungarians (and let's not forget Soros paid for Orban's schools) threatens to the entire post-WWII arrangements in Europe. Viktor is a Hungarian Benito and he will not stop, unfortunately.

0 0
možnosti

K68a92r31e48l 85N42o48v83ý

19. 12. 2020 19:41

Nonsense.

Orban has a point.

0 0
možnosti