Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Veřejnoprávní televize by měla měřit všem stejným metrem

Václav Moravec o televizi Barrandov hovoří jako o „česko-čínské soukromé televizi“. Přitom o Primě nemluví jako o nizozemské soukromé televizi, ani o Nově se nezmiňuje jako o nizozemské soukromé televizi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

15. 2. 2019 15:27
Když Léko chce léčit

Mezi samozvané léčitele veřejnoprávní české televize se zařadil i pan Léko. Jeho léčitelská kvalifikace je přitom více než pochybná, nevidí totiž, nebo lépe řečeno, nechce vidět, ani rozdíl mezi autokratickou Čínou a demokratickým Holandskem!

0 0
možnosti
MK

10. 2. 2019 15:36
Dobrý postřeh

Musíme si opravdu položit otázku,proč se o PPF hovoří jako o české fin.skupině,když ji vlastní zahraniční majitel a Kelner se tváří,že se k tomu všemu ochomýtl jen náhodou.Z toho pohledu je Babiš opravdu náš a daní zde a můžeme si o něm myslet dále co chceme,ale v tomto je oproti dalším" daňovým výtečníkům"(GOOGLE,MICROSOFT,vlastníci Šoda Auto,dále KB,dále Česká spořitelna atd ) čitelný.Předpokládejme,že čínská karta(nějaké ty špionážní telefony) vytažené předsedou vlády jsou i nepřímý zásah jím nemilované skupiny PPF.Doporučme tedy předsedovi vlády ,aby další vlna EET a daňového džihádu mířily tímto směrem!Ale to by mu asi neprošlo,protože by okamžitě měl Agrofert sesplatněné úvěry.Tak to tedy asi sorry,daňový džihád a nová vlna EET dopadne i na poslední WC babičku(tkzv.hajzlbáby).Důsledek bude jasný,WC budou masově zavírána a ČR se bude dále tvářit,že nic nevidí,neslyší a budou se řešit zástupné problémy.

0 0
možnosti

8. 2. 2019 17:31

Česká pozice objektivní být nemusí. Tady redaktoři mohou sebejistě hlásat něco, co je v rozporu s potvrzenými fakty - stačí fakta prostě ignorovat.

Je to takto jednoduché!

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

15. 2. 2019 19:07
Re:

Pane Šilhane, já si povinně platím ČT a za své peníze mám právo požadovat objektivní informace a to se od těch přerostlých puberťáků nedočkám. Až si budu platit ČP budu požadovat totéž.

PS Na ČP je i tak objektivnějších informací víc než na celé ČR 24

0 0
možnosti
MF

8. 2. 2019 9:39
čtu článek optikou

s vědomím, že pan Léko je sluhou STBáka. V této optice článku rozumím. Velmi dobře!

0 0
možnosti