Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

USA: Donald Trump může v prezidentských volbách uspět

Zdá se, že vítězství Hillary Clintonové není stejně pravděpodobné jako před několika měsíci a sázka na ni riskantnější. Naopak kurz Donalda Trumpa je překvapivě vysoko.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

4. 11. 2016 14:15
... je na case

je nacase aby Clintonovi nekdo zastavil, od prvniho pripadu podvodu a manipulace (Whitewater investment) se oba zdokonalovali v podvadeni az do dnesni podoby kdy se jim podarilo uplne paralyzovat ministerstvo spravedlnosti a FBI (nastesti radovi zamestnanci FBI vzali zakon do svych rukou a zverejnili informace ohledne porusovani zakona Clintonovymi coz Clintonove velmi zkomplikovalo kampan v posledni fazi) a zavest uplatnictvi stovek milionu $$ v globalnim meritku v jejich prospech -

0 0
možnosti
Foto
Zadny div

ze prefernce Trumpa stoupaji. Bilance vladnouci elity v usa za poslednich 20-30 let neni obdivuhodna. Liberizace financnich trhu. Co nam to prineslo? Nekolik financnich krizi s tim, ze vynos je privatni zalezitost a zachrana bank veci verejnou. Rozryti stredniho vychodu do chaosu ze kterym se jeste dlouhou dobu my v evrope budeme potykat. Rozvrtani Ukrajiny za kazdou cenu i za cenu globalniho konfliktu. A nakonec 90 milionu obyvatel usa pobira dnes socialni davky. Zadny div, ze nejake Clintonky maji lide uz dost.

0 0
možnosti