Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Úkol číslo jedna: Zjistit mezi nelegálními migranty džihádistu

Je zvrácené, že zatímco se od Evropanů očekává tolerance a otevřenost, mezi těmi, kdo u nás chtějí žít, je spousta takových, kteří odmítají prozradit i to, jak se jmenují a odkud přicházejí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

31. 8. 2015 22:36
Otisky

Na co otisky. Všichni tu jedou v biometrice. Když jsem pracoval v USA, tak jsem za něco dostal šek. Přišel jsem do banky, že si ho nechám proplatit. Paní na mne co mám za doklady. Tak, že jako pas. Ona řekla, to nestačí, tady si namočte paleček a šoupněte mi sem jeden otisk . A já na to. Děkuji nechci. A doteď ten šek mám v šuplíku a poznatek, že jako žádný šeky v USA jen převodem.

0 0
možnosti
A nebylo by lepší

hranice dočasně zavřít a ukončit zbytečné vojenské operace a zasahování do vývoje zemí, z nichž uprchlíci přicházejí? Bojíme se džihádistů, přitom se nakonec najde ještě šílenější domorodec (viz Brejvik a magoři v USA).

0 0
možnosti

28. 8. 2015 10:53
Za potencionálního džihádistu,

a zcela jistě za ekonomického parazita, lze považovat každého muslima - běžence, který nemá žádné doklady, nebo odmítá sejmutí otisků prstů. A nelze rodit slzy ani nad dětmi běženců. Byla to vůle jejich rodičů, porodit je, prchnout, ať nesou a plnou odpovědnost pouze oni. Oni se vydali do daleké Evropy, i když kolem jsou islámské bezpečné státy. Jednou z těch dětí vyrostou lidé, kteří budou stejně frusfrovaní jako jsou jejich vrstevníci ve Francii,Španělsku, Německu, Švédsku. Dánsku....

0 0
možnosti

Tatana

28. 8. 2015 10:52
Za tolik legrace daně neplatím

1/ Doklady s biometrickými údaji již má skoro každý a otisky prstů k tomu nejsou potřeba.

2/ Každý divák nekonečných detektivních seriálů ví, že z jediného zubu lze o životě člověka, místa jeho narození + místa života v posledních 7 letech a jeho sociálního statutu zjistit vše.

3/ V EU mají občané přidělená čísla, jména nejsou pro identifikaci až tak důležitá.

4/ V EU platí zákony umožňující sjednocení rodin, takže x manželek a y dětí může následovat pohodlnou a legální cestou.

Důležité pro budoucnost je, odkud přišli a kdo a proč je vyhnal.

Můj dojem je ten, že pochází ze zemí disponujících nerostným bohatstvím, kde došlo k "transferu" vlastnictví těchto zdrojů. Občané byli zvyklí na určitý sociální konfort, který nabyvatelé zdrojů nechtějí dodržet.

Například za Sadáma byla v Iráku elektřina, základní potraviny atd zdarma.

Tito lidé předpokládají, že stejný standart platí i u nás.

0 0
možnosti

J. Dvořák 732

28. 8. 2015 9:16
re: Jib

Bylo by možné to video ozdrojovat? Takhle nemá žádnou vypovídající hodnotu. Děkuji.

0 0
možnosti

Jiri Janecek

28. 8. 2015 8:32
Pekny sloupek...

Na druhou stranu myslim, ze tema by stalo za podrobnou reportaz a systematicke sledovani... Asi tak od brezna.

Stejne tak by stalo zamyslet se nad hlasy, ktere kritizuji stat ci policii za "zavirani bezencu za ostnate draty" ci "zbytecne odchytavani uprchliku, kteri stejne vsichni chteji do SRN". Ne ze bych si myslel, ze IS ma agenty mezi nasimi lickopravniky a pisari, ale aspon by se ukazalo, kdo z nich je schopen myslet nejak v souvislostech a kdo jen papouskuje to, co se chce slyset...

0 0
možnosti

Tatana

28. 8. 2015 11:16
Re: Pekny sloupek...

1/ Chtěli jsme "volný pohyb", tak jej máme na 200%. Že se nám to už moc nelíbí, když jej mají i jiní, je náš problém. A mimochodem "volný pohyb" mají i různé, u nás neobvyklé choroby, jsem zvědava, jak si s tím poradí naši lékaři a farmaceuti - na některé rasy určité léky zabírají, na jiné ne, ale v ústavě máme na odpovídající péči nárok všichni.

2/ Jsem zvědava, jak dlouho Němcům potrvá, než si vzpomenou, kolik "prostoru" po 2. světové válce "uvolnili" např. v Rumunsku, Polsku a u nás, o všechny vysídlence se museli postarat, takže jim "máme co vracet", dodnes máme města a obce, které nedosáhly počtu obyvatel před r. 1945, ausgerechnet v německém příhraničí.

0 0
možnosti

J57i75b 51J19i79b

27. 8. 2015 21:48
Němci zavřou hranice a uprchlíci skončí u nás

Generál Šedivý: “Němci budou muset jednou ty hranice uzavřít, jinak to není možné, když denně přichází tři tisíce migrantů jen tou cestou přes Balkán a všichni míří do Německa. To by Němci nedělali nic jiného, než by pracovali na tisíce migrantů, kteří stoprocentně nebudou pracovat. Aspoň drtivá většina z nich. Němci budou nakonec muset přijmout radikální opatření, zavřou hranice a v tom okamžiku se ta vlna zastaví v České republice.“

.

Přitom už dnes lidé ve fabrikách s německými vlastníky pracují i na uprchlíky v Německu, kteří však mají vyšší kapesné, než ti čeští dělníci(!), ba i technici, kteří u nás na jejich pohodlný život v německu u nás v potu tváře makají!

0 0
možnosti

J44i50b 65J89i98b

27. 8. 2015 20:49
Jak přemýšlí MUSLIM ŽIJÍCÍ VE ŠVÉDSKU?

https://www.youtube.com/watch?v=4JOuMY7UAP8

.

Pražská kavárna spolu s Kiskou, Šafrem a dalšími ambasadory USA (Sorosovy NGO nevýjmaje) nás však přesvědčují, že to jsou jen pomluvy...

0 0
možnosti