Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Těžkosti transsexuála aneb Když se z muže stane žena

Významným hostem jednoho z letošních letních hudebních festivalů byla Blanka Vay, do 36 let muž jménem Márton Vay. Největší změna v jeho životě nastala, když se rozhodl žít jako žena. Její liberálně-levicoví známí se k ní otočili zády i v těžkých chvílích, kdy je žádala o pochopení a podporu. Přejme jí do nového života to nejlepší!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

8. 9. 2017 21:55
Když se z muže stane žena ?

Opravdu se stane ? Nebo mu jen uříznou ptáka a vydlabou nějakou díru ? Má dělohu ? Má vaječníky ? Může rodit děti ? Ne ? Tak to není žena, ale uměle udělaná zrůda.

0 0
možnosti

30. 8. 2017 15:56
Nevím, nerozumím, ...

... naprosto nechápu, proč mi to ten člověk říká! Jak já ho mám "pochopit" a v čem, proboha? Medicína o tom ví starou belu a já mám jako udělat CO, aby se tento můj bližní "cítil pochopen"? CHÁPE KRUCINÁL ON, ŽE JEJ NECHÁPU???

A jako ženu jej/ji nějak méně respektují - to jako CO??? Mám pro ty konečně_snad_šťastné nešťastníky jedinou radu:

LEUKÉMIE BY BYLA HORŠÍ! FAKT! A opravdu to nemyslím ve zlém, jen skutečně nevím, co ten člověk po mně chce. Ono není jednoduché pomoci tzv. "správně" invalidovi, nebo slepci a tam je to zpravidla jasné, CO chce, často dost dobře nevím, jak mu co "nejtaktněji" dopomoci. A tady nevím vůbec nic. Nic! Nemám o jeho stavu mysli ponětí. Fakt ne.

0 0
možnosti

R. Markvart

26. 8. 2017 18:02
Bere hormony a světu je fajn. Zatím...

Hormony brala rovněž Michelle Sudků, jinak též známá pod "pseudonymem" vražedkyně ze Smíchova. I té podávali lékaři hormony, neb se cítila býti a tudíž ji lékaři chtěli v její "svízeli" pomoci a přistoupili na hormonální léčbu. Když následně zjistili, že v ní mužské hormony zvyšují agresivitu, tedy že se jim původně bohulibý záměr vymyká z rukou, tak prostě z toho potichu vycouvali, oprášili si ruce a celý ten experiment ukončili.

Osobně jsem přesvědčen, že tyto deklarované pocity některých jedinců, které jsou mimochodem asi jen velmi těžko nezpochybnitelně prokazatelné, by měly být jen jejich problémem a neměly by být iniciátorem experimentů o jejichž výsledku nemá nikdo ponětí. Těm lidem opravdu nejde o život, oni si jenom něco myslí. To ale není důvodem snažit se přírodu stavět na hlavu. A už vůbec ne v případě, kdy nejsem schopen garantovat následky.

0 0
možnosti

J. Buk

24. 8. 2017 19:55
A co ?

Proč je mi to úplně jedno ? Přeji této bytosti klidný zbytek života, ale nehodlám se jejím osudem zabývat.

0 0
možnosti
Foto
Re: A co ?

Jsem naprosto stejneho nazoru.

0 0
možnosti