Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Székesfehérvár se Evropským hlavním městem kultury nikdy nestane

Porota Evropské unie při hledání hlavního města kultury vytkla maďarskému Székesfehérváru, že stále ctí své antické kořeny a židovsko-křesťanskou tradici. Lze tuto soutěž nadále považovat za evropskou?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

2. 3. 2018 16:18
No nic,

starosta se aspoň dozvěděl, jak vlastně EU skutečně funguje. Asi by bylo vůbec nejlepší "soutěže" podobného kalibru vůbec neobesílat, ať si je eurohujeři strčí kam chtějí. Připomíná mi to jejich chování bývalé politruky u ČSLA. I ti lidé jsou jim podobní, zbyteční, neužiteční...

0 0
možnosti

P. Klíma

2. 3. 2018 13:01
Jen tak hledím před sebe...

0 0
možnosti

Karelkarel

2. 3. 2018 12:43
Děsivé

Kam se někteří představitelé Evropy posunují, je naprosto děsivé. Syndrom zkázy postihuje zvláště představitelé EU. Je zřejmé, že oni si vůbec neuvědomují, že každým takovým krokem likvidují Evropu, její kulturu, tradice. Tito duševně postižení lidé se stydí za evropskou historii, ba chtějí se od ní odtrhnout. Je čas, abychom všichni tlačili na poslance, které jsme zvolili a na vládu, aby nepřistupovala na multikulturalistické nesmysly, aby působila na to, aby psychicky narušení blouznivci z vrcholných orgánů EU zmizeli!

0 0
možnosti
EU je proti křesťanství

EU ničí Evropské hodnoty. je evidentní, že se se snaží potlačit křesťanství a prosazuje islám nebo jiné ideologie. Je to ničitel hodnot. Před časem měnový a ekonomický odbor při Evropské komisi nařídil Slovensku přepracovat své pamětní dvoueurové mince tak, aby byly odstraněny křesťanské symboly na vyobrazeních svatého Cyrila a Metoděje.

http://www.epshark.cz/clanek/186/nova-oficialni-historie-evropy-vymazava-krestanstvi-a-propaguje-islam

0 0
možnosti