Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Svoboda projevu je třeba i v době koronavirové pandemie

Ve svobodné společnosti vždy bude někdo, kdo lže na internetu a v politice, vždy budou fake news a budeme muset argumentovat. Nutí to hledat pravdu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J43a95n 46P54a29l46e24č31e71k

11. 1. 2021 23:43

Vodcať pocať!!!

0 0
možnosti

Ono by to asi chtělo dvojí demokracii. Za socializmu byl jeden oficíální politický názor, který bylo možné v diskusi jen podporovat, ale bylo možné volně diskutovat o věcech nepolitických. Dneska se politika zapletena do všeho i do nakažlivé nemoci. Media místo spojování společnosti ji stále rozdělují. Na bohaté a chudé, na město a venkov atd. Během pandemie se českým novinářům podařilo vytvořit dvě skupiny obyvatelstva; Čechy a seniory. Ti první jsou medii přesvědčováni, že trpí kvůli těm druhým, které ochraňuje vláda. V

0 0
možnosti

Vzhledem k poněkud neobvyklé situaci ,jíž je pandemie, kdy jde doslova a do písmene o lidské životy,by bylo přinejmenším záhodno,aby články, které popírají samotnou existenci pandemie byly zkonfrontovány s fakty . Pokud je čtenář pouze bombardován nesmyslnými úvahami ala náš bývalý president,je velmi pravděpodobné, že inteligenčně méně obdaření jedinci budou přinejmenším zmateni.

0 0
možnosti