Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Střední a východní Evropa: Nejmenší zájem o nabídku Netflixu na světě

Průměrný český předplatitel sleduje pořady amerického placeného poskytovatele filmů a seriálů Netflix 26 dnů (37 627 minut) v roce. Vyplývá to z průzkumu britské společnosti Comparitech, která sledovala zvyky 25 tisíc uživatelů ze 46 zemí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Většinou jsou to podprůměrné filmy, ideologie tady dřív byla pro komunistická, teď proamerická. Stále jen ideologie - i gender a Me Too. Nekoukám na to a ještě platit???

0 0
možnosti

Netflix? Šla jsem do toho! Jenže mám ve zvyku, než si pustím film, podívat se na jeho hodnocení na csfd. Takže mi dá docela námahu dobrat se na Netflixu k filmu, který není hodnocený jako podprůměrný. Jedním slovem: zklamání.

0 0
možnosti

Pořád si říkám je to jen zábava, ber to tak, tu a tam se zakoukám, ale jaká zábava, když tam vždy a za každou cenu musí být černoši, kteří navíc vždycky jsou dobří parťáci a nikdy, nikdy nevraždí! Jo, a BLM určitě není rasistické, že. Ještě horší jsou ty genderové filmy a seriály, které nám kupříkladu vnucují, že homosexualita je normální. Je a není; pochody hrdosti normální nejsou, manželství gayů je zvrhlost, osvojování dětí je zločin. Netflix v Čechách nikdy nezdomácní - nelze mu věřit.

0 0
možnosti

Je obtížné sledovat ty ubohosti zadarmo,natož za ně platit!!;-D

0 0
možnosti