Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Spolupráce českých loutek s Číňany: Nic dobrého pro naše občany

Miloš Zeman a jeho hradní parta si nyní nervózně kousají nehty a čekají, kdy přijede do České republiky nový pan Chairman. Zatím netuší, kdo bude jejich nové Slunce. Švejkové čekají, co s nimi bude.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1. 4. 2018 9:16
Osiřelý Zeman?.

Zeman díky své velkohubé vychloubačnosti se dostal do prekérní situace. Popis jeho činnosti v Číně oslovuje jen skupinu jeho voličů. Jeho voličů,kteří mu věří. Kteří velmi těžko rozeznají, co je pravda a co je jen Zemanova snaha prezentovat se jako génius , který má recept na všechno,který kdyby mohl, vše by vypadalo jinak. Svému voličstvu říká,že není problém,na který by neměl řešení. Jeho nevolič však vidí věci poněkud jinak. Vidí velký krach Zemanovy vychloubačné politiky. Trump jej nakopal do řiti,když mu vzkázal,aby se nepřibližoval, jinak prý bude ochrankou odcloněn. Takže s Donaldem kávu pít v Bílém domě zřejmě nebude. I ten nejvyšší Číňan,kterého nám ve své vychloubačné eufórii představoval jako svého velkého přítele mu rovněž ukázal záda. Poradce je kdesi v "ťurme". Vychloubané miliardy čínských investic bylo jen krmení pro jeho voliče. Číňané investovali jen poskrovnu. Především kupovali, hotové nemovitosti. A nyní, když Pelikán odeslal Nikulina amíkům, i Babiš mu dělá potíže. A t

0 0
možnosti

30. 3. 2018 22:48
už se ani nedivím, že ten jejich syndikát

Musí vyhrožovat kritikům, když správně pojmenují tyjejich výtvory - zmetky, jako prodejné žurnalisty. Kdyby raději pán Lekó nám sdělil, které loutky se třepou a jaké mají potíže v souvislostí s tou aferou.

0 0
možnosti

P. Skála 874

30. 3. 2018 13:43
Je nutno připomenout

že i Ištván může být nakonec vyštván...

0 0
možnosti

30. 3. 2018 11:13
Neví, která bije

Autor nějak nepostřehl, že se centrum globálního vlivu přesouvá z euroatlantického prostoru do Asie, a že Čína zaujímá důležité postavení při rozhodování globální politiky. Toto respektují všechny evropské velmoci a jednání s Čínou a v Číně považují nejenom za důležité, ale pro jejich hospodářskou politiku nevyhnutelné. Prezident Zeman jedná stejně obratně a podporuje národní hospodářskou politiku správným směrem. Autor se nechal unést svými osobními pocity a možná i přáním.

0 0
možnosti

P. Skála 874

30. 3. 2018 13:45
Přesta je zajímavé

si přečíst pohled maďarského komentátora.

0 0
možnosti

30. 3. 2018 10:30
Pane Lekó, nemohu uvěřit,

že jste psal vy. A pokud ano, tak ne dobrovolně.....Až dosud jsem vás řadil ke špičkám novinářů ,kteří to mají v hlavě srovnané, a ví, co říkají a píší....Snad později to uvedete na pravou míru. Dnes ještě není 1. apríla...

0 0
možnosti

Goeg

30. 3. 2018 10:01
Jmena zemi

Pane Leko, jak mam verit vasim argumentum, kdyz si dodnes nedokazete udelat zakladni system ci poradek ve jmenech zemi, ktere pouzivate. Dava velky smysl systematicky pouzivat budto jmena politicka nebo kratka (zemepisna) pro vsechny zeme v clanku. Tj. budto Ceska republika a Cinska lidova republika anebo Cesko a Cina. Vy to ale stale kombinujete jak se vam to libi (tj. Ceska republika a Cina). Je mozne, ze vam to pripada normalni ale normalni to opravdu neni povazovat nasi zemi za nejakou vyjimku a pojmenovavat ji jinak nez zeme ostatni jejim politickym jmenem. Jedna se oopravdu o elementarni vec, ktera vam ale ocividne stale nedochazi, coz je skoda. Ano, chapu, ze i spatny zvyk je zelezna kosile, ale neznamena to, ze vnimavy a chytry clovek je neschopen spatny zvyk napravit a ucit se.

0 0
možnosti

P. Skála 874

30. 3. 2018 13:42
Re: Jmena zemi

Omluvte Maďara...

0 0
možnosti