Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Společnost bez hodnot je jako dům postavený v močálu

Měli bychom jásat nad portfoliem Věry Jourové, která získala navíc i post místopředsedkyně Evropské komise. Kdo tvrdí, že nejde o důležitou agendu, asi neví, co je v životě jednotlivce a společnosti zásadní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J42o58s25e95f 71V18r69z39a35l

24. 9. 2019 15:00
Uplne vedle

Jedine hodnoty, kter davaji smysl jsou ty zidovsko-krestanske. Jinak jsou to utopie vedouci k dystopii nebo dytopie primo.

Zapad je postaven na kombinaci zidovsko-krestanske moralky, recko-rimskem rozumu a duvodu, kapitalismu a narodnim statu. Toto je zaklad jeho historickeho uspechu. Zakladem uspechu (nejen) pani Jourove je kaslani na hodnoty.

0 0
možnosti
AK
Léko z formy

Správně a nesprávně se křižující fotbalisté (2 odstavce), stravenková revoluce (1 odstavec), appiansko-bakalovské křídlo (1 odstavec), podivná kampaň (1 odstavec), podívejte na Fialu (1 odstavec), jásání nad Jourovou (1 odstavec) a nakonec hodně síly paní Jourové (1 odstavec).

Já ty Lékovi články nikdy nečet, ale že je to takováhle slabota srákota, to mě šokuje.

Průhledně čurá klikatice, aby zaclonil sponzora, a pak se správně (pravou rukou) křižuje na oltáři Agrofertu.

Vždyť přece hodnoty jsou to nejdůležitější. Zopakujme si to klišé, protože podle autora článku to může pomoci.

0 0
možnosti
AK
Re: Léko z formy

sorry za dvojité vložení, nějak to zablblo

0 0
možnosti
AK
Léko z formy

Správně a nesprávně se křižující fotbalisté (2 odstavce), stravenková revoluce (1 odstavec), appiansko-bakalovské křídlo (1 odstavec), podivná kampaň (1 odstavec), podívejte na Fialu (1 odstavec), jásání nad Jourovou (1 odstavec) a nakonec přání hodně síly paní Jourové (1 odstavec).

Já ty Lékovi články nikdy nečet, ale že je to takováhle srákota, to mě šokuje.

Průhledně čurá klikatice, aby zaclonil sponzora, a pak se správně (pravou rukou) křižuje před oltářem Agrofertu.

Vždyť přece hodnoty jsou to nejdůležitější. Zopakujme si to klišé, podle autora článku opakování klišé může pomoci.

Prostě se to nepovedlo, tak snad příště.

0 0
možnosti
Foto
Komisařka bez pravomocí

Proč mám jásat, když Jourová zatím nic nevyřešila, ba ani ten problém s potravinami.

0 0
možnosti
PC

P39r27o85b57o42s 18C34i14s

21. 9. 2019 8:18
Panejo

Na pilířích skálopevných hodnot Jourové a Babiše zbudujeme justiční paláce, na břitkých článcích pana Léka českou žurnalistiku...

0 0
možnosti
JK
Návrh

Tahle nanynka by se mi docela líbila za kasou v supermarketu. A to by koukala,že musí zaplatit každou korunu, která by ji chyběla v kase.

0 0
možnosti
ST
Dobré

Dobře napsaný článek. Pamatuji, že v armádě leváci často salutovali levou rukou. Někdo dnes i píše levou, dříve to bylo zakázané. Pokřižování levou žádný přestupek není

Bylo by trapné, kdyby země s 2 procenty evropského obyvatelstva, které mu jsou neustále masírovány mozky vnitřními žabomyšími problémy, chtěla ostatním radit. Daleko víc by většině politiků slušela pokora, učit se od zkušenějších západních politiků a zapojovat se aktivně, jako to dělá Jourová. T.G.Masaryk zdůrazňoval, že není důležité, co si o sobě myslíme, ale je důležité, co si o nás myslí ostatní svět.

0 0
možnosti
DM
Portfolio pro ČR odráží pověst Babiše v EU

Pan Léko se vydal osobně na obhajobu pana Babiše prostřednictvím paní Jourové (oba ÁNO). Problém ale přece není v portfoliu paní Jourové. I v minulé komisi se předpokládalo, že dostala k řešení okrajové téma, a ona se v něm po svém našla a prosadila. Může to tak být i tentokrát. Problém je reálně v tom, že ÁBéčko sliboval silné ekonomické portfolio, a když po svém přešlapování zjistil, že nic takového při své pověsti zloděje a podvodníka nezíská, tak předstírá spokojenost s tím, co dostal. Je to tak, že dostal za uši a dostal dost jasný náznak, že EU o podvodníky nestojí. Na paní Jourové je pak už jen to, jak s novým portfoliem naloží. To je ale o jiné diskusi, a to pan Léko dobře ví. Jen si to jako ÁNO-propagandista nesmí připustit.

0 0
možnosti
RV
Mala by sa

orientovať predovšetkým na dodržiavanie a rešpektovanie tzv."európskych hodnôt" medzi príchodzími muslimskými migrantmi. Ocením, keď presadí slobodu náboženského vyznania včítane možnosti opustiť Islám bez toho, aby nasledovali pokusy o zavraždenie takejto osoby.

0 0
možnosti