Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Snahy umlčet kritiky Grety Thunbergové jsou realitou

Výpady stoupenců globálního oteplení, že skeptici chtějí upřít švédské aktivistce Gretě Thunbergové právo veřejně vyjadřovat názory jsou liché. Ohroženo není klima Země, ale společenské klima a svoboda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J95a46n 87R87á41ž

12. 10. 2019 14:29

Snahy umlčet každého, kdo není v linií " správné"názorové pravdy , jsou v levicových hnutích zakódovány. Takže nic , čemu bychom se měli divit.

0 0
možnosti

Na Facebook koluje obrazek Grety, ktera nasupene rika: How dare you? You have stolen my peace prize! (Jak se odvazujete? Ukradli jste mi cenu miru!) Je to parafraze na jeji projev. Dobry vtip!

Poznamka - Nobelovu cenu miru dostal Abyi Ahmed.

0 0
možnosti

Hodil jsem do vyhledávače Goofle frázi: "greta lunch in train hunger chirldren" a těšil jsem se na záplavu odkazů, kde zmiňovaný obrázek uvidím.

Jaké bylo mé překvapení, když mi Google vrátil naprosto nerelevantní odkazy, které se ani vzdáleně neblížily tomu, co hledám.

Stejnou frázi jsem poté vložil do vyhledávače "Duck Duck Go" a co myslíte? Odkaz na článek s fotomontáží byl na prvním a ještě několika předních místech.

Tolik k manipulaci, kterou s námi provádí "všemocný" Google.

0 0
možnosti

P72e38t73r 80Č86e53c71h

12. 10. 2019 8:18

Pavel Matocha má pravdu. Nikdo neupírá Gretě právo na vyjadřování se. Ovšem novináři vyvolávanou, celosvětovou hysterii kolem té přitroublé, pubertální husičkyje třeba odsoudit.Kdyby média o jejích přinejmenším neodborných a nerozumných názorech mlčela, nikdo by po ní ani neštěkl. Celosvětovou "celebritu" z ní udělali novináři. Stále dokola totiž dokazují, že mohou za všechno špatné, co se kolem lidské společnosti děje.

0 0
možnosti

Hyperkorektností k trvalé invaliditě!

0 0
možnosti

J96o67s74e95f 59V29r27z41a87l

11. 10. 2019 14:40

Kazdy ma moznost postavit se na stranu Dobra. A kdo ta neucini, musi pocitat s nasledky.

0 0
možnosti

Kdo se postaví na stranu lži a nenávisti, tomu vkontakte nehrozí nic. Je tam svobodný.

0 0
možnosti

Nenávistné příspěvky může bez obav zveřejňovat pouze Greta a její soukmenovci. Ti se cenzury bát nemusí.:-/

0 0
možnosti

Twitter v minulosti zablokoval tisíce účtů podporujících terorismus.

Americký komik David Jarebaum byl na twitteru zablokován za tweet "If gay people are a mistake, they're a mistake I've made hundreds of millions of times, which proves I'm incompetent and shouldn't be relied upon for anything."

A účet bloknutý jeden ze zakladatelů Twitteru. Proč? Jendnoduše omylem.

Ale to je nuda, světové spiknutí liberálů Vám dnes odhalí každý začínající konzervativní svazák. A bude se cítit div ne jako disident.

0 0
možnosti

„Drahá Greto, nenávidím OSN víc, než si umíš představit, ale neukradli ani tvoje sny, ani tvoje dětství – to udělali tvoji rodiče. Ti by měli být zavřeni za zneužívání nemocného dítěte, ti tě vyděsili a udělali z tebe extremistku.“

To opravdu ani autor ani editor nerozumí psanému textu? Ani čtenáři nic? Ani úžasný pan Léko - bojující za lepší = Orbánovskou - Evropu nevidí nic zvláštního?

Tento příspěvek nekritizuje Grétu, ale její rodiče. Ale kdo by skutečně přemýšlel, co čte ... to by zavánělo neomarxismem, že? A koho by zajímalo, že Avi Yemini má svůj účet dávno zpět.

Parlamentní listy hadra. Svatou válku proti liberálům dovedete k vítěznému konci za každou cenu. Bez milosti.

0 0
možnosti

Ještě jsem si pročetl článek Peak Greta. V něm autor sám zdůrazňuje, že se Gretě věnovat nechce - a skutečně ji samotnou kriticky nezmiňuje. Tím se stává z titulku "Snahy umlčet kritiky Grety Thunbergové jsou realitou" obyčejný fejk.

0 0
možnosti

J53i47r65i 10V78a50l34e21k

11. 10. 2019 13:04

pravda až to bolí

0 0
možnosti