Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Slovenský speciální prokurátor plnil přání všech vládních koalic

Slovenský šéf Úřadu speciální prokuratury Dušan Kováčik byl obviněn ze zneužití pravomoci veřejného činitele, korupce, braní úplatků a napomáhání zločinecké skupině a byl vzat do vazby. Poté, co pomohl zastavit boj s korupcí, ho využívaly všechny vlády jako ochotného hasiče potenciálních požárů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KG

K91a34r23e14l 51G43a64m69a66n

11. 11. 2020 11:25

Hoši, kteří se proderou k moci (a ta vždy znamená pěkné prachy a všemožné výhody), vždy vytvářejí mafiánské skupiny a vždy potřebují nějaké ty "capiregime," kteří se budou starat o špinavou práci, aby bossové zůstali čistí. A mnoho, přemnoho náznaků skoro dává jistotu, že ani u nás tomu není jinak, viz třeba aféra s likvidací Nečasovy vlády, kterou shodili prokurátoři ve spolupráci s Robertem Šlachtou z ÚOOZ. Nebo pronásledování bývalé šéfky Energetického regulačního úřadu Aleny Vitáskové, které rozpoutali solární baroni a prokurátoři jim šli nevídaně na ruku (to byli tak přesvědčeni o vině Vitáskové?). O naši justiční mafii si vrabci cvrlikají, byť tito "nedotknutelní" se takovému pojmenování brání zuby nehty. Závěr, či spíše otázka: je to u nás jiné než na Slovensku?

0 0
možnosti
PI

P56e72t62e45r 83I26n48o62t

10. 11. 2020 23:41

Ucelovy clanok od neobolsevickeho komentatora. Kovacik ma na Slovensku povest pan 61-0. Vsetko co mu velkou ,,nahodou" pridelili hodil do kosa. Kovacik kryl vsetky kauzy strany smer a hlas. Ocistil byvaleho premiera R. Fica, ktory sa priznal na nahravke, ze pre stranu zohnal 75 milionov, ktore boli fakticky pouzite vo volebnej kampani. Kovacika dvakrat prichytili s desiatkami tisic EUR, ktorych povod nevedel vysvetlit.

Premier Fico, ktory cele obdobie v politike predstieral, ze respektuje pracu policie sa zo dna na den stal verejnym ochrancom nielen Kovacika, ale vsetkych zlodejov, ktori pracovali pre stranu smer a hlas. Od policajneho prezidenta po desiatky sudcov a prokuratorov.

System statnej kriminality, ktory bol na Slovensku odhaleny nema paru v celej vyspelej civilizacii a i talianski mafiozy a ruski vori v zakone sa musia oblizovat ako to bezvadne dokaze fungovat.

0 0
možnosti