Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Skrytý půvab etnického nacionalismu Zemana i Peroutky

Útoky prezidenta Miloše Zemana na zesnulého novináře Ferdinanda Peroutku zakrývají, že ani jeden nechce přijmout lidi utíkající před válkou do společenství „my“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV
Teda, pane Houdo,

prezident našim novinářům drcnul do podstavce na kterém trůnil zbožňovaný Peroutka (syčák, vystrčil z něj Fučíka) a vy ještě kymácející se modlu podrážíte z druhé strany. A ještě srovnáváte do jedné roviny se Zemanem. Vnučka se z vás zblázní a kavárna vás zavrhne......

0 0
možnosti
ZM

Z. Meisner

17. 5. 2016 10:08
srovnáváte nesrovnatelné

Druhá republika již byla rychle se potápějící loď. Dnešní Evropa snad ještě ne (potápět se začíná Angela). V době když Peroutka psal zmíněný článek, měla již Hana Benešová svůl sporťáček rozmontovaný a v bedně odeslaný do Anglie.

Pomahat v druhé půli r 38 imigrantům nějakou "inkluzí" bylo již bylo často již nad fyziké síly (a společnost se stala výrazněji antisemitskou). naopak, lidé a to i "obyčejní" , nejen prezidentova nymfomanka již prchali jinam.

0 0
možnosti
KP
Kolik je ze Zemanovými

názory přesvědčení a kolik oportunismu - pragmatismu? Je to politik a ti divní lidé kolem...

0 0
možnosti
VP

V52í58t 51P86á36t15e57k

16. 5. 2016 17:50
Dobrý článek, pane Houdo

Vás už stojí za to číst podobně jako Vašeho staršího a zkušenějšího kolegu Schneidera. Dozvědět se něco nového zajímavého, co dokonce trochu doplní "obraz světa" a trochu popostrčí perspektivu pohledu na něj, tedy získat podnět k přemýšlení, to se konzumentovi současných médií příliš často nepřihodí.

0 0
možnosti