Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Silvestrovská noc v Kolíně nad Rýnem: Masové násilí na ženách

Podle policie se během silvestrovské noci zhruba tisíc mladých mužů „ze severoafrické nebo arabské oblasti“ u hlavního nádraží v německém Kolíně nad Rýnem dopouštělo násilností na ženách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Poděbradský

12. 1. 2016 8:32
válka

Policie prakticky nezasahovala, násilníky nezatýkala, když se občas pokusila je „legitimovat“, smáli se jí „nadlidé“ do očí: Pozvala je přece „Mutti“ Merkelová, jsou jejími hosty, mají právo na cokoli. Pozdější výmluvy, že policistů bylo málo, že s ničím takovým nepočítali a tak dále, se brzy ukázaly jako směšné. Přímo z policejních řad jsme se dozvěděli, že pořádkové síly nezasahovaly, protože takové bylo „politické zadání“: Vetřelci jsou prostě nedotknutelní. Ilustrovala to také snaha politických lídrů tento koordinovaný celoevropský „útok na ženy“ utajit před veřejností. Kdyby neexistovala svobodná internetová média, asi by se to podařilo.

0 0
možnosti

Kocour Mesie

11. 1. 2016 15:09
Kocouří pohled

Je zajímavé sledovat jiné úhly pohledu - např. pana Mitrofanova, nebo pana Pehe. Příkladné bylo stanovisko poradce pánů Špidly a Zaorálka pana Jelínka. Skutečně hezké. Jistě nás obohatí názor pana Šonky - jinak experta na Německo!

Zábavné je jak při hlubším rozboru co že se tam vlastně stalo - jak se používá výklad s tanečníky maskujícími pouliční kapsářství. Údajně obklopí svou vyhlédnutou oběť a začnou tančit - během posledních pěti dnů jsem z oficiálních zdrojů slyšel téměř vyčerpávajicí popis této "cover version" hned několikrát. Jeden z mála kdo se nebál to popsat je Klaus ml..

Kde se vzala - tu se vzala - primo z Kölnu česká dívčina a ta přinesla zklidnění celého fenoménu - Květuše Vincencová, podniková advokátka v central. Tedy to jsem si oddychl, vše je jasné - byla to jenom hysterie jak praví Květuše v článku v Lidovkách.Už jsem se chtěl optat pana Prouzy - ale netřeba. Situace se zkonsolidovala. Skoda že v tom Německu nemáme takovou zpravodajskou "Kapazität" jako je třeba pak Karas z Uk

0 0
možnosti

J. Poděbradský

7. 1. 2016 15:39
obráceně

Jak by vypadaly články v totalitních novinách a televizi EU kdyby bylo napadeno 100 parazitu??

0 0
možnosti

J. Schneider

6. 1. 2016 12:09
Advocatus diaboli: Stalo se to vůbec?

Tak policie tam byla a nic neviděla. V první fázi je třeba prověřit, zda měla co vidět. Podání trestního oznámení totiž není ještě důkazem, že se trestný čin stal. A jde-li takové množství trestních oznámení "po srsti" veřejné polo-hysterii, je to už docela na pováženou.

Navíc tak rozdílná a vzájemně nesouladná "svědectví" přinejmenším zpochybňují tezi o hromadně zorganizovaném násilí. Navíc lze jistě soudit, že zpravodajské a bezpečnostní instituce budují usilovně mezi migranty svou agenturu. Budují ji i mezi militantními odpůrci migrace? Nelze totiž vyloučit možnost, že naopak podání trestních oznámení bylo hromadně organizováno.

Ono se sice na závěr nic nevyšetří, protože to objektivně není snadné, zvláště u skutků, které se třeba ani nestaly - ale mediální odér bude zatemňoval lidské mysli.

Toto je první varianta, kterou je třeba zvážit. Ty ostatní samozřejmě také, ale tato možnost mi v článku výrazně chybí, zejména proto, že tam pro ni jsou náznaky.

0 0
možnosti

J. Václav 261

6. 1. 2016 13:29
Re: Advocatus diaboli: Stalo se to vůbec?

Nevěřím tomu, ře v Kolině n./R. nemají kamery u nádraží. Všechno je to nejak zmanipulované, i když o násilí nepochybuji.

0 0
možnosti