Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

SCHNEIDER: Slovenský Ústavní soud se asi zbláznil

Slovenský Ústavní soud vytvořil svým rozhodnutím v kauze spolupráce Andreje Babiše se Státní bezpečností právní vakuum a rozvrátil dosavadní slovenskou právní praxi do těžko odhadnutelné míry, což může mít nečekané a dalekosáhlé důsledky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Křivan

18. 10. 2017 15:13
Tohle hrabání se ve svazcích je ztráta času a zbytečné ná

Nebudu se vyjadřovat k meritu věci, ale když vidím jak selhaly tak zvané demokratické strany v oblasti morálky a jak nekvalifikovaně se chovají někteří disidenti, tak se nedivím že mohutná řada lidí v hnutí ANO vidí změnu k lepšímu bez ohledu na škraloupy jeho šéfa. Jejich naivita bude po zásluze odměněna.

0 0
možnosti

17. 10. 2017 22:48
Zřejmě

ilegální spojení bolševíků funguje naprosto perfektně a nějaké drobné přehmaty lze snadno omluvit, vždyť i Gottwald říkal, že když se kácí les nebo Babiš, tak létají třísky !! Poslušbý soud jednal pouze na rozkaz kamarádů--bolševíků FICA A SOBOTKY,,, v Praze s tím mají už mnoho praktických návyků, i policajt Šlachta, který objevil korupci soudr. Sobotky, když prodal kámošovi Bakalovi OKD za dvacetinu skutečné ceny !!!

Škoda, že voliči nepřemýšlejí a dávají se obalamutit soc-demo podrazníky. Pochopí brzy ale po volbách a o to jde

0 0
možnosti

17. 10. 2017 19:53
Komunista, nic víc...

Soudruh Agrofert Babiš, StB...

Toto volit nemůžu, i kdyby mi kromě koblihy nabízel létající pečené holuby...

0 0
možnosti
Foto

Babul

17. 10. 2017 23:16
Re: Komunista, nic víc...

Víš, co můžeš, Franku? Můžeš, že nemusíš.

0 0
možnosti

17. 10. 2017 15:35
Spolupracovníkem STB byl každý pracovník PZO,

který ze zahraniční cesty psal tzv. cestovní zprávu. A kde asi ty zprávy končily? Doplň si sám. Ovšem tento článek pošlete Zavorálkovi, který rozpoutal jednu z posledních antibabišovských kampaní. Předpokládám, že si policie, která neumí vypátrat, kdo je Šuman, pro Babiše přijde dva dny před volbami a za ČTV kamer. Babiš by se neměl v poslední době vyskytovat mimo skrýš. A to moc dobrou.

0 0
možnosti

17. 10. 2017 18:39
Re: Spolupracovníkem STB byl každý pracovník PZO,

Podle této Vaší teorie byl každý pracovník podniku zahraničního obchodu, každý referent, který pořádal školení a semináře s účastí zahraničních účastníků, každý, kdo se zúčastnil zahraniční stáže a pod. agentem StB, protože tito všichni museli podávat zprávu, kde podrobně popisovali s kým se setkali, jaký byl jejich vztah, jakou formu mělo jejich jednání a co důležitého se při rozhovorech dověděli. Je jasné, že tyto zprávy končili v analytickém oddělení StB, ale to neznamenalo, že jejich autoři byli agenti.

0 0
možnosti
Babiš je schopný mašinfíra

Babiš prostě rozjel vlak vlak se zemědělstvím, potravunami a chemií, o který Klausovi bankovní tuneláři a jejich poradci z bezpečnosti vůbec neměli zájem. Jestli ho StB evidovala, neznamená, že by aktivně spolupracoval .

0 0
možnosti

17. 10. 2017 15:02
Manipulace už v úvodu

Schneider manipuluje už v úvodu: Hodnocení důvěryhodnosti svědků je naprosto normální věc - dělá se na všech úrovních od vyšetřovaní vloupaček někde na vesnici až po rozplétání velkého organizovaného zločinu.

Dramatizovat to řečma o dvou kategoriích lidí je sprostá manipulace.

0 0
možnosti

17. 10. 2017 18:43
Re: Manipulace už v úvodu

No jo, ale když slovenský ÚS označil všechny příslušníky StB za nedůvěryhodné, tak také všechny jejich svědectví jsou automaticky nedůvěryhodné. Takže slovenské soudy musí zrušit všechny rozsudky založené jen na svědectví bývalých příslušníků StB. To způsobí chaos a velký. A o tom Schneider píše!

0 0
možnosti
Fakta a argumenty

Pane Schneidere, velmi dobrá analýza problému. Kampaň proti Babišovi je zcela evidentně vedena účelově ze strachu před odhalením vlastních zločinů. Kým nemá smysl uvádět, ví to každé malé dítě, připomenu pouze období oposmlouvy, kdy ČSSD a ODS napáchaly největší zločiny.

Babiš, bohužel pro něj jako pro politika, se také dopustil pár přehmatů, pravděpodobná je i jeho nevědomá spolupráce s STB v oblasti ekonomického zpravodajství, pokud jezdil v té době na Západ.

Ovšem vše je velmi silně zveličováno a marketingově tlačeno. Uvědomme si, kolik daleko norších případů běhá svobodně po světě a dokonce ve vrcholové politice! Jak je možné, že např. takový Vojtěch Filip, bývalý Stbák pro boj s vnitřním nepřítelem v podniku SFINX, může být místopředsedou parlamentu?

0 0
možnosti

18. 10. 2017 9:14
Re: Fakta a argumenty

Zajímavé by bylo uvědomit si jeden zásadní fakt: Oposmlouva byla uzavřená v době, kdy předsedou ČSSD byl Zeman - momentálně velký Babišův kamarád.

0 0
možnosti

17. 10. 2017 9:13
Babiš nemá čisté svědomí

Kdyby byl rytíř, z politiky již dávno odešel.

0 0
možnosti

17. 10. 2017 8:04
Jak to vidím já.

Babiš prostě sežral trpaslíkům večeři, podal Sněhurce otrávené jablko a poté ulehl do Šmudlovy postýlky. Za tyto zločiny musí viset, i kdyby se paragrafy převracely! Stejně tak na Slovensku, jako i u nás. Není přece možné dopustit, aby člověk zbohatl vlastní prací a navís se stal ještě úspěšným politikem, že?

0 0
možnosti

Igorjansen

17. 10. 2017 12:00
Zbohatl praci? Si delas...

Andrej ukradl Agrofert, ukradl Lovochemii, ukradl dotace atd a ty tady budes lhat neco o zbohatnuti vlastni praci?!?!?!

0 0
možnosti