Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

SCHNEIDER: Šermovat zpravodajskými informacemi je scestné

Michael Cohen, bývalý spolupracovník Donalda Trumpa, byl údajně v roce 2016 v Praze, z čehož lze prý dedukovat, že tu vyjednával s Rusy. Konstrukce Cohenovy návštěvy Prahy připomíná snahu uplést z exkrementu bič, zapráskat s ním, a nesmrdět. Přitom tu už smrádek je. Píše Jan Schneider.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1. 1. 2019 12:07
Jestli někdo plete

Jestli někdo plete z ho\/na bič, tak je to právě usvědčený lhář schneider. Dojmologie na téma proč si Trumpův právník s sebou nebral mobil už zavání hysterií.

0 0
možnosti

J. Křivan

1. 1. 2019 16:01
Re: Jestli někdo plete

Pane P.P. Gratuluji, opět příspěvek z domácí latríny. Vy už jiný nebudete.

0 0
možnosti

Cermans

1. 1. 2019 9:30
Digitální věk zničí demokracii

Vážený pane Schneidře digitální věk podle mě je jako kvantová fyzika. Tak jako v kvantové fyzice neplatí newtonovské zákony v digitálním věku neplatí pravidla demokracie. Opět nastoupí cenzura. Sdružení českých elfů /pan Kartouz/už po tom volá.

poslechněte si tento rozhovor.www*plus*rozhlas*cz/jen-33-procent-cechu-veri-mediim-souvisi-s-minulym-rezimem-rika-internetovy-elf-7713109

0 0
možnosti

31. 12. 2018 18:03
Advokát Michael Cohen a jeho pražská anabáze

Ausgerechnet na Silvestra udělat z advokáta Michaela Cohena a jeho údajných kontaktů s Rusy v Praze přes mobilní telefon světoborný zpravodajský problém s filozofickým nádechem, je jen příslovečným nošením dříví do lesa! Nehledě na to, že se zdá, že Robert Mueller má na Donalda Trumpa tu vodu už uvařenou, na to Michaela Cohena zřejmě ani potřebovat nubude! Ona také ta prvotní euforie ze zvolení Donalda Trumpa americkým prezidentem za kremelskými zdmi mezitím totiž stačila rychle vyprchat. Zajímavé v tomto článku je snad jen fakt, že pan Jan Schneider objevil údajné “profesionální kádrováky, ideology, lustrátory a politruky” ausgerechnet v období posledních 30 let, což samo o sobě něco vypovídá! Vysvětlit se to dá snad jen tím, že mnozí z těch jmenovaných iluminátů se zřejmě stačili zachránit z minulého režimu do nové doby přes děravé hradby sametové revoluce.

0 0
možnosti

Cermans

1. 1. 2019 9:20
Re: Advokát Michael Cohen a jeho pražská anabáze

Chtěl jste nám pane Fohle sdělit že opravdu zvolení Trumpa zařídil Putin? Tak Vám moc děkuji za informaci

0 0
možnosti