Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

SCHNEIDER: Politická pakultura

Celá tato pseudokauza, byť se odehrávala na půdě europarlamentu, je nehodna pozornosti civilizovaného člověka, hodnotí zařazení bodu „Riziko politického zneužívání sdělovacích prostředků v České republice“ na program jednání Evropského parlamentu komentátor Jan Schneider.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SC

8. 6. 2017 6:00
Pro pana Schneidera a Flohas

Pane Schneidře děkuji za Vaše skvělé analytické články. Názory pana Fohla jsou velmi zajímavé. Mohu Vám sdělit že Balšínek mě vyloučil z diskuze na ECHO24 protože jsem narušoval jednotnost příspěvků jeho nohsledů. Logika lidí typu pan Fohla mě fascinuje. Lidé jsou hloupí volí Babiše, jediná elita jsou vítači uprchlíků voliči Kalouska a Schvarzenberga. Podle mne volič je nejvyšším suverenem politické scény. Volič rozhodně. Pane Fohle co jste udělal pro to abyste pozvedl myšlení lidí cituji Vás , " jako Doubrava, Skála, Filip, Okamura, Keller a Keller, Černoch, Semelová, Samková, Jílková, Procházková, Babiš, Komárek, Ovčáček, Mynář, Nejedlý, Zeman, Hampl, Schneider, Klaus starší a mladší, Žantovský, Bartoš, Voráček, Ringo-Čech, Hájek, Jakl, Vaněk, Ondráčka, Nečasové a jistě i celá řada dalších, i méně prominentních figur!" Vy a podobně s Vámi myslící nic. jenom štěkáte, ale politicky jste úplně impotentní. Plakat nad vlastní politickou impotencí to je opravdu nejlepší cesta jak

0 0
možnosti
JF

8. 6. 2017 15:33
Re: Pro pana Schneidera a Flohas

A Vy si opravdu myslíte, že tito lidé jsou přístupní logickým argumentům? Kromě toho ambici "pozvednout myšlení" těchto lidí opravdu nemám, nevím totiž vůbec, proč bych to měl dělat! Věnuji svůj čas užitečnějším aktivitám!

Mimochodem v titulku Vašeho příspěvku bych si dovolil Vás poopravit: správná je formulace ... pro pana Fohla, pokud ovšem zkomolenina mého jména nebyl Váš záměr!

0 0
možnosti
JF

6. 6. 2017 13:43
Postnormalizační degenerace/2

rodinné vazby na minulý režim a jistě i celá řada dalších faktorů, které se dají jen těžce uchopit! Není přitom bez zajímavosti, že někteří z výše jmenovaných mají dokonce ii disidentskou minulost!!! Bylo by nadmíru zajímavé, podrobit někdy tento segment české soolečnosti s tak výrazným negativním vlivem na poltickou kulturu země sociologické analýze. V neposlední řadě i proto, že nemůže být zcela vyloučeno, že alespoň někteří tito lidé mohou svoji činnost vyvíjez dokonce i v cizích službách!

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

6. 6. 2017 15:55
Re: Postnormalizační degenerace/2

Hezky popsaná cesta inkvizice.

0 0
možnosti
JF

6. 6. 2017 13:29
Postnormalizační degenerace

Je zajímavé pozorovat, jak hluboce je česká politická scéna a i celá česká společnost zasažena degenenerací (kterou nazývám postnormalizační degenerací) a to jak po morální stránce, tak i po stránce myšlenkové! Existuje celá plejáda figur a to v politice, ale i v žurnalistice a v četných společenských organizacích státu, které jsou tímto morem nakaženi. Jen tak namátkou je možno do této řady zejména zařadit jména, jako Doubrava, Skála, Filip, Okamura, Keller a Keller, Černoch, Semelová, Samková, Jílková, Procházková, Babiš, Komárek, Ovčáček, Mynář, Nejedlý, Zeman, Hampl, Schneider, Klaus starší a mladší, Žantovský, Bartoš, Voráček, Ringo-Čech, Hájek, Jakl, Vaněk, Ondráčka, Nečasová a jistě i celá řada dalších, i méně prominentních figur! U těchto lidí se zřejmě mísí jednak špatné svědomí z vlastní minulosti (hodně jich bylo členy KSČ a někteří spolupracovali i s STB), naprostá neschopnost a hlavně nevůle se orientovat v nové demokratické společnosti, naprostá absence jakýchkoliv hodnot,

0 0
možnosti
RK

6. 6. 2017 9:30
A co zkorumpovanà CT 24 ?

Evropský parlament by se měl spíše zabývat zkorumpovanou českou tak zvanou veřejnoprávní televizí CT 24, která je jednoznačně pod přímým vlivem a vedením stranou Top09. Odporný Kalousek dostává v této televizi dvanáctkrát více času a prostoru než prezident republiky. Tento prezident republiky je navíc neustále podle návodu Kalouska a Schwarzenberga pomlouván a napadán. Touto lumpárnou by se měl zabývat evropský parlament a ne nějakými odposlechy.

0 0
možnosti
PB

6. 6. 2017 10:03
Re: A co zkorumpovanà CT 24 ?

Zemana nelze pomlouvat, jen o něm psát pravdu a ta se vám zjevně nelíbí. ČT není naštěstí v rukou lidí jako vy nebo Babiš. Ale stačí číst i zahraniční média, aby jsem si udělal obrázek o Zemanovi. I ve světě o něm píšou jako o senilním mstivým a bezcharakterním ožralovi , obdivujícím totalitní režimy. Když se podívám na Čt. jako takovou, tak zase já mám výhrady k tomu. Kolikrát, a jak často zvou do diskusí členy zločinecké organizace KSČM.

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

6. 6. 2017 9:29
Babiš není ani první ani poslední

Samozřejmě, že Babiš media ovlivňuje, nejen ta vlastní. Dělá to každý kdo to považuje za potřebné, ale dělat z toho politikum na úrovni EU, to je jako jít na mouchu z granátem.

0 0
možnosti
SC

8. 6. 2017 6:05
To je teď moderní pane Křivánku

Je před volbama , hodí se všechno.

0 0
možnosti
MH
Jak

Jestli tomu článku dobře rozumím, tak Babiš již Teličku odepsal.

0 0
možnosti
RK

6. 6. 2017 9:34
Re: Jak

Zatím to nebylo oznámeno, ale bylo by na místě, aby strana ANO tohoto vyžírku Teličku, naprosto bezcharakterního gaunera, měnícího kabát rychle podle možností přístupu ku korytům, bezpodmínečně ze svých řad odstranila.

0 0
možnosti
PB

6. 6. 2017 8:12
Tohle si říká novinář.

Politická pakultura je celý spolek sekty ANO a vy Schneider by jste se za svou novinařinu měl stydět. Babiš už tolikrát lhal v přímém přenosu, Jeho machinace a čachry, zastrašování konkurence a nevybíravé metody by měly být po zásluze potrestány. Kriminálem! Žijeme v zemi kde malý podnikatel je označen za zloděje skutečným ̈megazlodějem. A najde se spousta lidí co tomu ještě tleskají!

0 0
možnosti
RK

7. 6. 2017 10:04
Re: Tohle si říká novinář.

Měloí by se zjistit, kolik dostává blbeček Petr Broda od Schwarzenberga za své pitomé bláboly.

0 0
možnosti
JF

5. 6. 2017 18:29
Žádné překvapení

Jan Schneider opět nezklamal!

0 0
možnosti
SC

8. 6. 2017 6:02
Pan Fohl žádné překvapení

Za nízké preference protibabišovců podle Fohla může hloupí český národ. Pani Fohle jaké jste národnosti?

0 0
možnosti