Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

SCHNEIDER: Oportunista Chovanec

Ministr vnitra Milan Chovanec požaduje po ministru financí, aby ještě letos uvolnil pro policii 67 milionů korun na boj s kyberkriminalitou. Je to špílec namířený na ministra financí! Dej, nebo budete ty a partaj tvá před volbami označeni za škůdce bezpečnosti státu! Komentář Jana Schneidera.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M. Kolář 067

29. 6. 2017 12:01
špílec

Každý článek od prorusáckého propagandisty a demagoga Schneidera je špílcem proti suverenitě ČR a svobodě jejích občanů ..

0 0
možnosti

J. Schneider

30. 6. 2017 13:17
Re: špílec

Díky. Kdyby někdo takto ideologicky jasně a nerozborně a bez jakýchkoliv argumentů psal v můj prospěch, šel bych se oběsit. Poznávám, soudruhu, tvé normalizační pozadí, ano, takto kdysi psávali tví druzi, ne-li ty sám, proti nám. Tím se cítím být ubezpečen, že má slova neomylně zasahují ty, kteří "prekabátili", aniž byli mocni změnit svůj slovník a způsob svého vidění světa (chtěl jsem napsat "myšlení", ale včas jsem se zastavil). Tož se nezdráhej a piš, jako jsi psával, ať si zasloužíš svou mrzkou mzdu. Tvé psaní je jak vakcína, je z ní sice chvíli šoufl, ale když si člověk proti ní sám vybuduje protilátky, je vlastně paradoxně docela prospěšná.

0 0
možnosti

J. Schneider

27. 6. 2017 20:09
Napiš něco o sobě, hejhulo

jestli se chceš popasovat - a neargumentuj tady žvásty psychopata Hučína, který se popasovat bojí, jen pomlouvá, ale do žádné diskuse nejde, protože by se ukázalo, že je lhář, a možná by mu odebrali i to odbojářství.

0 0
možnosti

J. Křivan

27. 6. 2017 19:36
Jako, že Vám většinou fandím,

tak čistě věcně, problémy s kybernetickými útoky nabývají právě v poslední době na intenzitě viz nedávné dva globální útoky s požadováním výkupného ve výši směšných 300$. Nejspíš to výkupné bude taky jen kamufláž. Těch 60 milionů Kč není proto zase tak horentní suma.

PS. Přiznávám, že znalost organizace téhle práce u policie není zrovna můj koníček, ale bez financí to půjde těžko.

0 0
možnosti