Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

SCHNEIDER: Nastává Babišův čas ofenzivní zahraniční politiky?

Česká odvaha říci něco na eurofóru naplno může povzbudit ostatní evropské lídry, aby přestali papouškovat a začali říkat, co si myslí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Firma a EK

Co je pro Babiše důležitější? Chod firmy nebo rámus husitů?

0 0
možnosti

12. 12. 2017 16:25
Na rozdíl od Sobotky Babiš nebude potřebovat

tlumočníka a může přímo a francouzsky, tomu bude rozumět i Juncker, co si myslíme o těch slavných kvótách. A je pravda, že se možná mnozí připojí. Vždyť když je něco nepříjemného, vždy se čeká, kdo to řekne první.

́

0 0
možnosti

12. 12. 2017 13:01
Od A do Z souhlas...

.............Jen ten, kdo nechce vidět, nevidí...

0 0
možnosti

E36v15a 75D95u61d97k30o85v70á

12. 12. 2017 10:16
Co se týká nasazení NATO jak pro řešení

migrační krize tak i obecně na obranu Evropy, v tom jsem velmi skeptická. Vidím to tak, že vzhledem k dominanci USA v celém slavném NATO by evropské státy musely nejprve nasmlouvat miliardové zakázky na dodávky výzbroje výhradně od amerických zbrojařů nejlépe na 50 let dopředu a dále by se Evropa musela odstřihnout od ruského plynu a přistoupit na dodávky amerického LNG. Pak MOŽNÁ (!) by se NATO odhodlalo k nějaké činnosti k ochraně členských států (rozuměj: k ochraně amerických obchodních zájmů). A co se smluv a různých mezinárodních závazků týká, je to deprimující, ale až příliš často se ukazuje, že mají cenu jen toho papíru, na kterém jsou napsané.

0 0
možnosti
Koho chleba jíš ...

Nájemný pisálek tu plní aktuální zadání mediální divize Agrofertu: prezentovat Babiše jako státníka, na kterého Evropa (ne-li planeta) čeká. Tím chtějí spindoktoři čelit velmi rozpačitým reakcím v zahraničí na jmenování Bureše premiérem.

A nebyl by to Schneider, aby nevyužil každé příležitosti k úkloně východním směrem. Žvást, že USA by nemohly dodržet článek 5 Washingtonské smlouvy pochází z Kremlu a je primárně určen Baltským členům NATO.

0 0
možnosti

12. 12. 2017 13:04
Re: Koho chleba jíš ...

škoda, že se schováváte za NN... Protože tohle jsou jen pindy podle vašeho přání, a nikoliv podle reality. Vám stačí, že to napsal p.Schneider, a už přesně víte, co na něj vyvalit za špínu, včetně urážek. Přesto vám přeji příjemný den...

0 0
možnosti