Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

SCHNEIDER: Kauza Skripal – Zmatek nebo vyjasnění?

Sergej Skripal se prý uzdravuje z údajného zasažení nejsmrtelnější chemickou zbraní, co kdy byla vymyšlena. Vypadá to, že stále aktuálnější je takzvaná nulová varianta, zda se z toho, co do světa roztroubili Britové ve stylu tolika vtipy proslaveného Radia Jerevan, vůbec něco stalo!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

7. 4. 2018 20:00
sakra, že by chybka

Asi fakt bobíci nemaj znalosti jak s novičokem. Nebo, že by s ním škudlili? Vždyť ti Skipalovi dle prvních zpráv byli ihned po smrti, pak že jen se štěstím přežijí, ale s trvalými následky. No a teď tedy jak dál? Tak honem, nutno Skripaly zpracovat, naučit je role, čas běží, dříve, nebo později budou nuceni umožnit jim kontakt s ruskými rodáky. Nějak to holt se Skripaly skřpééé

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

8. 4. 2018 11:33
Re: sakra, že by chybka

Omyl jak jsem pochopil, Skripala a jeho dceru nejspíš už nikdo nikdy neuvidí. Znáte to není člověk není problém.

0 0
možnosti
JS

J. Schneider

8. 4. 2018 0:12
Ubohý Šrámek

ani jsem na to nereagoval, protože když si to přečtete, zjistíte, že ten člověk opravdu umí jenom pomlouvat, relevantní protiargument v článku nemá žádný. Šrámek je zoufalec, který se furt chtěl motat kolem zpravodajců, ale nikdo ho nebral vážně, tak aspoň zkouší jedovatě plivat ...

0 0
možnosti
JS

J. Schneider

6. 4. 2018 19:01
Vy jste zosobněné chucpe!

Pachatele určí až soud, v optimálním případě správně. Do té doby je podezřelá osoba v postavení obviněného, resp. obžalovaného, takže má plné právo nahlížet do spisů a navrhovat důkazy, čili podílet se na vyšetřování. Tak je tomu v civilizovaných zemích. --- Zbývá otázka, odkud jste přišel vy? Vaše názory jsou dočista totalitní! Jsem rád, že jste se takto odkopal, protože nyní je jasné, z jaké strany se na mě útočí!

0 0
možnosti
JF

6. 4. 2018 19:22
Re: Vy jste zosobněné chucpe!

A proč pak civilizovaná země, jakou, jak doufám, i pro Vás Velká Británie bezesporu je, na tyto požadavky Ruska nepřistoupila a označuje je za perverzní, pana Schneider?

0 0
možnosti
JF

6. 4. 2018 17:00
Chuzpe

Ministr zahraničí Johnson má pravdu! Pachatel činu žádá informace k činu od vyšetřovalelů a navíc požaduje, aby byl přizván ke spolupráci s nimi, to je opravdu chuzpe na kvadrát!

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

6. 4. 2018 18:02

Vy jste žen článek nečetl. Podle všeho oni pachatele zatím jen markýrují.

0 0
možnosti