Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

SCHNEIDER: Je-li toto skandál, pak demokracie má být skandální!

Velký průšvih má Michael Žantovský, ředitel Knihovny Václava Havla. Hanebně zklamal důvěru v něj vloženou, když neprokázal ideologickou bdělost a jeho vinou byla poskvrněna svatyně svatých, nota bene osobou žalostného charakteru! Bude se muset nyní velmi smýkat, aby si napravil reputaci, půjde-li to vůbec! Komentář Jana Schneidera.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

E55v83a 60D11u74d82k81o73v16á

29. 9. 2017 11:17
Michael Žantovský nezklamal očekávání, to je

celé. Stačí vzpomenout jeho až láskyplné objímání se s "demokratkou" Albrightovou aby našinec věděl, že tenhle chasník nás v demokracii, pluralitě názorů, celospolečenském dialogu nebo pravidlech konstruktivní diskuse školit ale fakt nemůže. Dlužno ovšem dodat, že v tom nejede sám. Z té hordy mluvících hlav, které se v r. 89 dostaly k mikrofonům a hlásným troubám a jaly se národ poučovat o demokracii, neb oni sami sebe považovali za kované demokraty a do té doby mlčící národ za kolaboranty s komunistickou mocí, se postupem let ukázala většina z nich být jen prachobyčejnými antikomunisty, kdy "jejich" pravdu nahradili "svou" pravdou. A tenhle marast si s sebou vlečeme už 3. desetiletí jen s tou změnou, že národu dnes není podsouvána kolaborace, ale nějaký demokrat všech demokratů futrál přišel na to, že jsme hloupí, nevzdělaní, válíme se po hospodách, zeměkouli máme za placatou a souvětí souřadné aby z nás násilím páčil, a tudíž potřebujeme dohled a péči Michaelů Žantovských, abychom ne

0 0
možnosti

E86v42a 47D38u88d32k94o12v63á

29. 9. 2017 11:24
nelezli po stromech!

Čest výjimkám, pane Schneidere, několik vás naštěstí je ...

0 0
možnosti

28. 9. 2017 21:33
Schneider byl vždy prokomunistický.

http://www.vladimirhucin.cz/?q=node/587

0 0
možnosti

29. 9. 2017 8:53
Re: Schneider byl vždy prokomunistický.

Hučín je pane Franku skvělá ukázka havlistické demogracie. Děkuji za odkaz. Hučín s Cibulkou a siderickým kyvadlem by mohli zachránit ČR:

0 0
možnosti

28. 9. 2017 17:35
Vážený pane Schneidře,

dnes se k paní Semělové opět vyjadřujete demokraticky. Se závěry Vašeho článku souhlasím a podporuji ho. Můj pohled na Váš názor však nahlodává Vaše hysterické vystoupení u pana Kapala. Můžete mi Vaše vystoupení u Kapala nějak vysvětlit? Děkuji Vám za to.

0 0
možnosti

J. Schneider

29. 9. 2017 13:03
Re: Vážený pane Schneidře,

Dobrý den, přestože se mě snažíte urazit povídáním o hysterii - asi jste špatně poslouchal, hysterická byla protistrana, jejíž zastánci si radši (docela příhodně) prý brali prášky na uklidnění. Nevím, co potřebujete vysvětlit. Ostře vystupuji a vždy budu atakovat temné stíny minulosti, zejména ty podobné s druhou republikou, totiž stále zjevnější antisemitismus (v plném výměru toho slova - nyní postihuje muslimy, a židé si naivně myslí, že se jich to týkat nebude). Klapal a jeho nesvobodné rádio bojují proti větrným mlýnům, pletou si příčinu s následky: příčinou migrace není nějaká islámská ideologie (nic významného se v ní před cca 5 lety neodehrálo, co by zvedlo tuto migrační vlnu). Příčinou migrace je rozbití zdrojových států migrace na Středním východě a rozbití států, které migrační vlny tradičně brzdily (Sýrie, Libye). Z Afriky jde především o ekonomickou migraci. Vše posiluje činnost převaděčských gangů, které jsou ovšem v evropské části neislámské! Klapal a další velmi prostodu

0 0
možnosti

28. 9. 2017 12:02
Závěr článku to vystihuje přesně

ale bohužel kádrování má stále hluboké kořeny a novodobé demokratické bijce nevyjímaje.

0 0
možnosti

Z. Meisner

28. 9. 2017 6:31
Semelová je figurka jíž se dává ikonická důležitost. Směšné.

Na podium jsem navštívil ZHMP, jednalo se m.j. zda dát obyvatelům druhdy podnikových hytů ČEZu v Komořanech šanci své byty odkoupit- jinak budou koupeni developerem en bloc. Radnice nejenže mohla pomoci, ale výhodnost by byla oboustranná, radnice by získala veřejný prostor sídliště. Plochy Prahy jsou totiž již z velké části rozprodané (i celá náměstí), dík plánované trese D zdejší pozemky dostávají cenu zlata. Jedním z menšiny kdo odprodej bytů obyvatelům podpodovali byli poslanci komunističtí, celkem rozumný p Růžička (P6) a logicky i trhlá Semelová.

Styděl jsem se. Ne za tu Semelovou ale za všechny ty ostatní poslanecké zmetky, před volbami vždy s hubou plnou sociálního cítění, participace a demokracie Ať žije BakalaLand.

0 0
možnosti

28. 9. 2017 8:54
Re: Semelová je figurka jíž se dává ikonická důležitost. Směšné.

Semelová ani Horáková zde nejsou tématem. Tím je pluralita názorů. Mají-li studenti slyšet jen názor jedné strany.

0 0
možnosti