Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Proč se BIS za 30 let nepodařilo odhalit ani jednoho ruského agenta?

Zpravodajské služby všech zemí na světě si vybírají ty nejinteligentnější lidi. Zdá se, že Česko je výjimkou. Do zpravodajských služeb může v tuzemsku vstoupit jen pošetilec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor zveřejnil názor podložený těmi samými fakty, které jsme si všichni mohli přečíst, nebo nalézt. Ti co prohlašují, že lže nebo dokonce ten umělec co požaduje, aby svůj názor uplatnil na Policii co oznámení trestného činu, se opírají o co? Na stole leží otázka pro všechny kritiky - a vy jste na základě čeho přesvědčeni, že to co píše autor není pravda? Vaše pocity slepé důvěry v něco co ani jeden neznáte jste předvedli, ale nezvratitelná fakta jsou kde? Když i sama Policie tápe, nebo je do tápání tlačena. Politici ne - těm muselo být jasno od začátku.

0 0
možnosti

Pane Makrlíku, zjevně nezklamete chlebodárkyni své manželky či co to bylo - pí, Makrlíkovou - trapnou hlasatelku Bobovize, ale hlavně se dopouštíte trestného činu tím, že pokud máte důkazy o tom, že majitelé IMEXU nechali vyhodit ten sklad s vědomím, že uvnitř jsou jejich dva zaměstnanci, dopustili se kromě jiného, vraždy! Buď to ohlašte a orgánům činným v trestním řízením předložte důkazy, nebo držte svou špinavou konspirační .... Rv!

0 0
možnosti

Od kdy je úvaha nad možným scénářem trestným činem? Nezaspal jste dobu?

0 0
možnosti

Makrlíku, Makrlíku, vy nezklamete. Možná dostanete Putinovu cenu. Jsou to bláboly hodné Zemana, ruského užitečného ... a jeho suity. Nemá cenu to příliš rozebírat do detailu, ale šlo by se na tom poměrně vyřádit.

0 0
možnosti

R^R^R^

Je smutné, když občan má pocit, že BIS jeho země je jejím rizikem a ohrožením.

Je zjevné, že nepracuje pro vlastní zemi, ale pro zahraniční zájmy proti vlastní zemi.

:-)

0 0
možnosti

Tendenční jako vždy, a to buď z blbosti nebo za peníze. Vynechává, co se nehodí, zejména žádost agentů o vstup do areálu - nevyužitou po jejich schůzce s šéfem Imexu v Ostravě (našli jiné řešení?). BIS prý nezjistila ani jednoho ruského špióna, zatímco jich byly na ruské ambasádě identifikovány desítky a nedávno vyhoštěny.

0 0
možnosti

M13í94r87a 73K49o15z62á52k

10. 7. 2021 23:51

Hele Doubravský, špioni se zavírají a ne vyhošťuji,a to proto aby bylo co na výměnu!!! A hlavně se zavírají místní spolupracovníci, protože bez nich je každý špión impotentní! Ale zde ti čučkaři z BIS také potvrdili, že jsou impo!!! Jó a s tou žádosti, he he, jen dokazuje blbství čučkařů BIS! Tomu fakt věříš, že špión bude psát ofi žádost?!? No ty si teda naiva 藍!!!

0 0
možnosti

V64á83c60l14a42v 93B28o88k

10. 7. 2021 18:14

No, Babis ani Hamajda tomu blábolu nevěří také. Jak postupně plyne cas, tak tomuneveri snad uz nikdo. Žádne dukazy se jaksi nenasl,, casove souvislosti jsou nemožné, pred druhym vybuchem tam horela strecha, fotodokumentace žádná.. ano, jsou to čučkari. Ale poskodili nas stat a tim se dopustil i vlastizrady. Howg.

0 0
možnosti

Věřte tomu, co se k věření předkládá a nepochybujte o tom. Jinak se do království nebeského nepodíváte. Tak to říká dva tisíce let svatá církev římskokatolická. Pan Babiš a pan ministr vnitra to taky tak vidí. A kdo tomu nevěří, do pekla se dostane. Toho tam poššle paní Pekarová.

0 0
možnosti

Pane Marklíku, jste chudák. Psát takové pitomosti, to je tragické.

0 0
možnosti

Pane Marklíku, jste chudák. Psát takové pitomosti, to je tragické.

0 0
možnosti