Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Proč čeští pendleři nepracují v našich sociálních službách

Jaká je odpovědnost politiků za zdraví našich občanů, když umožnili výjimku pro pendlery? Proč nemohou pracovat v našich sociálních službách a starat se o naše seniory či postižené občany, mají-li nedostatek personálu?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedna drobná poznámka: Pokud nebudeme mít v čele takového Stalina, budeme se mít v každém případě hůře (v hmotném slova smyslu), než například v Německu. To je čistě objektivní záležitost - porovnejte hustotu osídlení. To je o množství práce - resp. o její hustotě, které je možné vykonat - a užívat její plody. Ovšem já osobně raději vyjdu s malým platem, než žít v přelidněné zemi.

0 0
možnosti

Co chcete ? ANO a Bureš má nejvíce hlasů , je to vůle Čechů. Každý národ má vládu co si zaslouží.:-(

0 0
možnosti

Proč? Protože si Češi volí voly?

0 0
možnosti

Myslím si, že i kdyby tam byla jakákoliv vláda z různých politických stran, tápala by stejně, jako ta nynější. Nikdo z politiků nemá zkušenosti, jak řídit tuto zemi v období pandemie. Učí se za pochodu, nikdo není jasnovidec, ani neomylný. Jsem přesvědčen, že po skončení pandemie se konečně vláda a parlament rozhoupe, vytvoří krizové plány, včetně dostatečných zásob zdravotnického materiálu. Pí. Vitásková má pravdu v tom, že zaměstnanci v sociálních službách, hlavně ti, kteří denně pečují o seniory, jsou mizerně placeni. Mám osobní zkušenost...

0 0
možnosti

Odpoved najdete napriklad v knize Kaja Marik.

S Vojtou se nemuzes Kajo rovnat, je ze statku.

Za lepsim se dojizdi v mnoha zemich. Napriklad z Malaisie do Singapuru pry denne dojizdi 300 000 lidi za praci.

No holt Cesko je jako Malaisie a s tim se neda nic delat.

0 0
možnosti