Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Posouzení upřímnosti je věcí Boha

Zločin, pokání a odpuštění – Sam Blair a Joe Martin v dokumentu Keep Quiet skvěle uchopili téma staré jako lidstvo samo. Příběh Csanáda Szegediho, který si vysloužil přezdívku „král antisemitů 21. století“, vyrazil dech i americkým divákům. Zlom v kariéře tohoto politika nastal, když mu bylo 28 let. V dubnu 2012 zjistil, že je Žid.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Křivan

5. 8. 2017 19:04
možná, že to je naruby, ale

staré české přísloví praví: Poturčenec horší turka.

PS to platí i pro pana europoslance.

0 0
možnosti

J. Schneider

5. 8. 2017 2:24
Nebezpečí tu je

Jistě má pravdu rebe Oberlander, kluk má dostat novou šanci: u lopaty. Proč má být zase jednička? Nadává na židy, je jednička. Miluje židy, zase je jednička, a ještě k tomu Hollywood. Jako Štětina - za bolševika nahoře, za menševika zase nahoře, jako korek. Měl by chvíli držet mordu, jak zní asi správně přeložený ten titulek. Štětina taky, a nejen on. Takhle bohužel Segedín pouze ztělesňuje onen aforismus, že filosemita je antisemita, který má rád židy. A ještě něco, jak se tam objeví Applebaumová, jde o všechno jiného, než o upřímnost.

0 0
možnosti

5. 8. 2017 6:42
Re: Nebezpečí tu je

Takových příkladů máme v Česku ... nejlepší výraz je asi slovenské neúrekom ... Babiš, Zima abych jmenoval alespoň ty, kteří mi nejvíc lezou na nervy. Oproti případu obsaženém v článku ani nemuseli provést žádný obrat.

Pište o nich, pane Schneider. Mne netisknou.

0 0
možnosti