Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Poslankyně Helena Langšádlová a její hybridní hrozby nebo h(d)rby

Součástí hybridní taktiky jsou i nejasné, zamlžené, dvojznačné, matoucí a zavádějící vyjádření. U Stálé komise pro hybridní hrozby, jež prý spontánně vznikla v Poslanecké sněmovně, je velké riziko, že s těmito nástroji bude pracovat. Napovídají tomu vyjádření poslankyně Heleny Langšádlové (TOP 09).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co říká varování českých zpravodajských služeb, vážený pane Jane Schneider? Jako údajného bezpečnostního analytika a nesporného českého patriota by Vás by tato skutečnost měla nesporně zajímat!

0 0
možnosti

Odborník na šíření drbů Jan Schneider ukazuje, že na pan Léko spolupracuje se skutečnými experty ve svém oboru! O oboru násilné kriminality proto očekávám i názory pana Kájínka :-)

0 0
možnosti

Ceterum autem censeo, Léko et Schneider esse delendam

0 0
možnosti

M47í56r84a 79K16o23z59á91k

4. 8. 2020 13:32

Jaképak mí pí Lakgšádlová vzdělání, či na co je asi expert? Asi na rébusy. Ale pobavila. Takže ta její komis první ty hybridy bude rozebírat ( dle její ptydepe Analýzovat), aby z nich nám poskládala (ona to pak zkoordinuje) tu jedinou správnou verzi, že? Jó to už tady bylo, takže my si zase tu její "správnou verzi" rozebereme a poskládáme do původní podoby. A všichni budou spokojení. Až na to, že to bude stát každého nějaký ten peníz!

0 0
možnosti

Díky za názornou ukázku toho, že když nemáte absolutně co namítnout, pokoušíte se útočit "ad hominem", což ve vašem případě sotva stačí na okopávání kotníků, protože Hučín je zcela nezpůsobilý někoho urazit (na svých stránkách mě pomlouvá, a "statečně" mě vyzývá, abych se mu postavil, aniž bych tam měl možnost mu napsat veřejně čitelnou odpověď - z toho je nesporné, že je to zbabělec)

0 0
možnosti

Já si to na rozdíl od vás mohu dovolit, protože o tom něco vím: byl to rozvědčík, kterého minulý režim persekvoval a pomlouval stejnými slovy, jako ti, co ho dnes pomlouvají, z čehož je jasně patrné, čí pokračovatelé to jsou - a vy taky!

0 0
možnosti
Foto

Rozumím tomu správně?

Skupina politiků - poslanců - si ustanovila zcela zbytečnou komisi (problematice hybridních kampaní a kybernetické bezpečnosti se věnuji daňovým poplatníkem slušně placené a Parlamentem ČR kontrolované odborné instituce - Vojenské zpravodajství, BIS, UZSI, NBU, NUKIB, "ministerstvo pravdy" na ministerstvu Vnitra....)...a budou kontrolovat zda někdo nějak neovlivňuje krajské a senátní volby?

To jako vážně?!

0 0
možnosti

Milý ex-poslanče Chalupo, ty přece musíš nejlépe vědět, jestli jsou s členstvím v nějaké poslanecké (nota bene "Stálé") komisi spojeny nějaké benefity. Poslanci si je nepochybně zdůvodní v intencích své "logiky", protože prý jde o unikátní těleso, specifické tím, že má "blízko k legislativě" (Jelínek/SPD), nebo dokonce "přímý kontakt s legislativou" (Farský/STAN). Já nevím, jak ty, ale když čtu tyto věty, mám slzy na krajíčku ....

0 0
možnosti