Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Politik ani v nadsázce nemůže vyzývat k vymření voličů jiné strany

Na výzvu místostarosty Prahy 6 Jana Laciny (STAN) na Facebooku k promoření, umoření a vymoření voličů hnutí ANO koronavirem covid-19 zareagoval Pavel Matocha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby bůh chtěl dát panu Matochovi schopnost pochopení psaného textu, tak by třeba tento holdingový novinář tušil, že pan Lacina žádnou výzvu k vymření kohokoliv nenapsal. Ale správný konzervativec vede svou válku proti liberálům všemi prostředky, že? Do nebe (nebo spíše pekla) volající pokrytectví je výzva Milionu chvilek, aby dnes pořádal demonstrace - právě za to by je holdingový tisk okamžitě ukřižoval.

A jen tak na okraj, výzvy k fyzickému násilí vůči těm, které pan Matocha nemá rád, jsou v pořádku? Jistě, když pan Matocha veřejně vyzývá k fackování heretiků, kříž nad jeho postelí se možná pohne ... ale dnešním článkem na ten kříž sám vyryl svůj testament: jsem konzervativní POKRYTEC.

0 0
možnosti

Kde byl pan Matocha, když prezident uvažoval o likvidaci premiéra samopalem?

0 0
možnosti

Tahle kategorie pražských extremistů pod mediálním krytím ČT a Bakalovych médií vede tuhle zem k občanské válce. A BIS nás straší čínskými dezinformacemi a policie vyšetřuje poplašené ženské vyděšené z koronaviru.

0 0
možnosti

Bohužel je smutná pravda, že díky voličům ANO, SPD, KSČM a ČSSD jde tato země do kopru. Jak asi tito voliči myslí na své děti a jejich budoucnost? Tuto otázku by si měli položit především. Mám ale obavu, že toho dlouhodobě nejsou schopni.

0 0
možnosti

Na blbost a ubohost nemá ani smysl reagovat.

0 0
možnosti

J52o18s91e59f 18H61á94j76e78k

10. 4. 2020 13:27

Pan Rakušan pouze potvrdil, že jakákoliv prasárna člena jeho xenofobně prospěchářského STANu vůči voličům - občanům tohoto státu je v souladu s představami a záměry této strany...

0 0
možnosti

TOP 0009 a STAN se dostávají do pozice toho největšího a nejhanebnějšího svinstva zde v ČR. Spoustě lidí by vůbec nevadilo, kdyby byli promořeni a umořeni oni.

0 0
možnosti

TOP09 jsou jenom ztroskotanci a samozvanci nebo budou rovnou souzeni jako zrádci lidu? Dále lze použít osvědčené „zlotřilá chamraď“, „zavilí zločinci“, „krvaví psi“ atd.

0 0
možnosti

Desítky politiků nebo novinářů by se nechaly vyjmenovat, kteří žádání vymření voličů KSČM.!!

0 0
možnosti