Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Policejní reorganizace nemůže být fraškou

Časopis Respekt zveřejnil, že jediným uchazečem na šéfa nové protimafiánské centrály je Michal Mazánek. To už exekutiva pohrdá veřejností a obavami nejvyššího státního zástupce Česka natolik, že se neobtěžuje své kroky podložit věrohodnými fakty?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

10. 7. 2016 11:27
Další nájemný nechuta?

Jak se zdá, po hvězdě MfD Janku Kroupovi , který "investigativně" pracoval tak, že na pokyny panstva -policie, státních zástupců a politických šíbrů z vynášených policejních materiálů tvořil "kauzy" ,které odneslo plno nevinných lidí , objevil se nám další muž na špinavou mediální práci pan Shabu. A hýkalové, možná typu "padesát centíků", hýkají.

0 0
možnosti

Zastupitel Mč

11. 7. 2016 15:13
Re: Další nájemný nechuta?

Pane Vlku, - závidím Vám jistotu názorů. Pracovat na pokyny státních zástupců musí vyšetřovatelé, vidte? No, a tak si vzpoměňte na (podnět, memento) NSZ , která před 12 lety veřejně varovala cituji: " před vývojem, ke kriminálnímu státu." Zcela marně tehdy ukázala na justiční mafii, - s tou se poté soudila a vyhrála. Co myslíte dalo by se říci, že se mafii podařilo vývoj ukončit? A, že ve vaší logice tomu investigativní hvězda MfD Janek Kroupa, který aktivně napomáhala? Zajeďte si - ve veřejném zájmu - odpočinout do Bohnic

0 0
možnosti

Zastupitel Mč

8. 7. 2016 17:56
Pohrdání lidmi se v české politice stalo normou

K pohrdání názory Nejvyššího státního zástupce se nabízí známá paralela. Zda bude mít stejný důsledek je závislé na týchž lidech, voličích, jimiž je pohrdáno prvoplánově. Zúčtování - nejpozději už za rok přinesou parlametní volby!

A ta paralela? Před 12 lety politici ( zejména dnes téměř zapomenuté ODS) pohrdli názorem NSZ M. Benešové, - která (ať se to komu líbí, nebo ne) jako první ukázala na úplatné primátory a starosty, nazvala je gubernátory a ukázala na justiční mafii!

Byla tehdy stranou s vedoucí úlohou z funkce NSZ odvolána a nahrazena (později odhalenou) členkou / součástí justiční mafie. Dnes roli strany s vedoucí úlohou hraje ČSSD! Zdá se, že špičky ČSSD už mají politiky ( výsluh z ní) už dost a urputně usilují o zánik i ČSSD!

Jaký asi osud čeká současného NSZ pana Dr. Zemana, a pražskou státní zástupkyni Dr. Bradáčovou? Že by naši,- na omezené období vyvolení mandatáři dokázali popřít přísloví / memento: "Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky?"

0 0
možnosti
Odpověď

Ano, pohrdá a bude pohrdat. Chovanec je bílý kůň Zemanovsko-Haškovské kliky, kontroluje Bohouše, vše jede podle plánu b) Lánské tajné schůzky.

0 0
možnosti