Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Pavel Kohout: Vzpomínka na Seiferta a na Hitchcocka

Komentář kněze Tomáše Halíka v Lidových novinách Proč nejsem Charlie vyvolal řadu reakcí, jež LN postupně publikují. „Je nedůsledné až pokrytecké hájit absolutní svobodu názoru jejím upřením někomu jinému pouze proto, že nezpívá unisono, nýbrž v kontrapunktu,“ píše Pavel Kohout.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

24. 1. 2015 13:54
Kohout by měl konečně mlčet

Bývaalý miláček a velice aktivní podporovatel a spolupachatel vražedného komunistického režimu padesátých let by měl konečně mlčet a kát se ze svých skutků. Když už chce stále do veřejnosti, měla by se veřejně prověřit a prosvětlit jeho úloha při vyhazoování studentů z vysokých škol po únoru 1948. Je pravdou že se účastnil aktivně jara 1968, ale to bylo zřejmě především z důvodu jeho nadějí, že se dostane do vysokých funkcí nového režimu. Pak už po příchodu sovětských vojsk nestačil znovu vyměnit kabát - a když ho rodná matka strana vykopla, teprve pak začal tu rodnou matku nenávidět. Tento pán si nezaslouží pozorností, které jsou mu z pochybných stran věnovány.

0 0
možnosti

1. 3. 2015 9:13
Re: Kohout by měl konečně mlčet

Myslím, že pana Kohouta hodnotíte velice zaujatě a hlavně jednostranně. A nespravedlivě. Asi jste sám bez viny a rád hážete kamenem.

0 0
možnosti