Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Optimální vyústění nesympatické kauzy manželů Petra a Jany Nečasových

Manželé Petr a Jana Nečasovi byli nepravomocně zproštěni obžaloby z podplácení v případě zvaném „poslanecké trafiky“. Nepravomocný rozsudek však je v podstatě optimální vyústění, protože se budou muset dále cizelovat argumenty i protiargumenty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Optimální vyústění kauzy nesympatických manželů Petra a Jany Nečasových!

0 0
možnosti

K42u75r70n81i80k 65S41o33p33a

29. 8. 2020 14:44

Autor oprávnene poukazuje na dôležitý rozmer vyústenia celého prípadu - nutnosť cizelovania argumentov a protiargumentov.

0 0
možnosti

Je ovšem třeba zmínit, že v této kauze rozhodující roli hrála soudkyně Judr. Helena Králová, bývalá členka KSČ, tedy nepochybně osoba s vytříbeným justičním vkusem!

0 0
možnosti

P24e37t91r 70Č32e46c55h

26. 8. 2020 7:28

Takovéto novinářské eskapády jsou naprosto zbytečné a k ničemu. K čemu by mělo být oznámení, že někdo byl nepravomocně odsouzen? Aby kdokoliv mohl být odsouzen, musela by mu být soudem prokázána vina bez možnosti dalšího odvolání. Nepravomocné odsouzení vinu neprokazuje a člověk takto nepravomocně odsouzený je podle Listiny základních práv a svobod n e v i n e n . Tedy, nemělo by se o tom vůbec psát a zejména ne spekulovat. Obé je jen ke škodě , protože nic neprokazuje. Novinářské hyeny by v takových věcech měli mít omezenu svobodu slova, protože jí zhusta zneužívají.

0 0
možnosti

Celý případ zadržení na úřadu vlády je úspěšný puč, dosud není obecně známo, kdo za ním stál....

0 0
možnosti

Slaboch Nečas měl využít ochranky a pravomoci nechat zatknout Šlachtu i s Ištvánem a obžalovat je ze zneužití pravomoci ke státnímu převratu. To by obstálo i u mezinárodních soudů.

0 0
možnosti