Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Odkaz Rockefellerů: Nedůvěřovat a nenávidět soutěž

Nedávné úmrtí amerického finančníka a filantropa Davida Rockefellera, posledního z vnuků legendárního olejářského magnáta Johna D. Rockefellera, vyvolává dvě otázky: Tvoří základy úspěšného podnikání v západní civilizaci dvě „ctnosti“ Johna D. – nedůvěřovat a nenávidět soutěž? Kolik českých miliardářů zbohatlo podle vzoru Johna D.?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto
Rockefellerové

Soros, Sorosova univerzita, velci pratele tahnouci za jeden provaz. To ma byt nam dnes prikladem, podle toho dnes jedeme. Asad v Syrii musi za kazdou cenu pryc. Jeste nikdo nam spravne nevysvetlil, proc musi vlastne pryc. Ze nezachazi vybirave s oposici? Syrie byla jedna z nejlepe vedenych zemi na strednim vychode. Bohuzel Asad nechce skakat podle US pistalky. To je jeho smula. Kolik spratelenych zemi s USA zachazi jeste hure s opozici, Saudis, Cina atd. To proste stoji za zamysleni, kam se dnesni svet ubira a komu by se melo fandit.

0 0
možnosti

T. Sauer

7. 4. 2017 10:12
Re: Rockefellerové

Nikdo vám to ještě nevysvětlil? Soros, Rockefeller ani jiny iluminát vám ještě nepodsunul jejich internetovou vyspekulovanou teorii? Víte, na internetu funguje průzkumný nástroj, jmenuje se to myslím gugl nebo tak nějak a tam se dá najít prej leccos, ale opatrně s tím, ať se nedejbože neproklikáte na stránky s dětskou pornografií. To by mohl bejt průser jak vrata.

0 0
možnosti

Jik

7. 4. 2017 7:41

Rockefellerové patří společně s Rothshildy a dalšími bankéři do pekla. Likvidovali a likvidují lidskou společnost jako celek. Jejich budování liberálního světa může skončit jedině společenskou devastací a velkou válkou. Tu asi nepřežije nikdo. Viz pospolne.cz

0 0
možnosti

T. Sauer

7. 4. 2017 10:21
Re:

Přesně tak, ať jdou s liberalismem do háje, lid požaduje spravedlivou totalitu! Naše autoritativní vzory Rusko, nové Turecko, KLDR, Činu, Venezuelu, Kubu, Bělorusko, Barmu, Uzbekistán, Eritreu, Sudán... budeme hrdě následovat.

0 0
možnosti