Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Obchodní dohoda EU a USA je výhodná pro obě strany

Nepřijetí Transatlantického obchodního a investičního partnerství by bylo stejnou chybou jako odmítnutí Marshallova plánu v roce 1947.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V.Hricák

18. 6. 2015 6:35
Jochu, Jochu

Detaily smlouvy se uchovávají v nejpřísnější tajnosti. To samo o sobě u mne vyvolává pocit krajní nedůvěry. Už proto jsem osobně proti. Politici dokážou až nepříjemně často balit lumpárny do vzletných myšlenek a dobrých skutků. Proč by právě v tomto případu měli udělat vyjímku? A pokud obhajuje tuto smlouvu takový proamerický rektální alpinista, jaký je bezesporu Joch, jsem dvakrát ve střehu.

0 0
možnosti

14. 6. 2015 23:14
Autor se zasnil

Jak mohou USA a EU stanovovat mezinárodní obchodní řád (jako trucpodnik světu, bez respektu k zájmům Číny a Ruska...), když doposud se tento euroatlantický spolek zmohl na neúspěšný vývoz demokracie a svobody (jehož výsledkem je rozvrácení společnosti, utrpení občanů a miliony uprchlíků,..). Spolek je zadlužený tak, že dluhy jsou v reálné době nesplatitelné, jeho svobodný obchod je dotačním, sociálním a ekologickým inženýrstvím deformován v mnohem větším objemu než v bývalé RVHP. Myslím si, že se autor jenom zasnil, a nejenom on.

0 0
možnosti

V.Hricák

18. 6. 2015 6:43
Re: Hezky řečeno

Jenom se obávám, se tomu stejně nevyhneme. S našimi církevními restitucemi také nesouhlasila drtivá většina občanů a dokonce si troufnu tvrdit, že ani těch, kteří volili a zvolili ty lumpy, kteří je nakonec provedli. I když, nebo spíš právě proto, je neměli ve svém volebním programu. Dnešním pose.ům chybí koule. Lži a úskoky, to jsou rysy dnešních politiků. Upřímnost a pravda se dnes nenosí. A novináři typu Jocha jim dělají pouze poskoky.

0 0
možnosti

J57i53b 47J80i62b

13. 6. 2015 21:37
Slibem neurazíš

Co mi to jen připomíná…?

Že by toto?

https://www.youtube.com/watch?v=s0bfP9itcbg

a realita?!

0 0
možnosti

12. 6. 2015 9:51
Pokud je tak výhodná, pak proč je utajovaná

v režimu připomínajícím mobilizační plány?

0 0
možnosti

Jiri Janecek

12. 6. 2015 11:05
Re: Pokud je tak výhodná, pak proč je utajovaná

Protoze kdyby lid videl, jak se budeme mit dobre, tak by se zblaznil radosti... Tingtangy spocitali, pane Novaku, ze to kazde domacnosti prinese 420 euro. Za to uz je novy ajfoun...

By mne zajimalo, jestli tito pisari plodi tyto slohovky z cisteho ideologickeho presvedceni a nebo jestli jim za to nejake korporace plati...

0 0
možnosti