Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nový globální trend: Revolta nevědomosti

Situace v Evropě – touha po jinakosti a ochota k radikálním řešením – připomíná 30. léta 20. století. Volby do sněmovny 2017 a prezidenta v roce 2018 proto budou mít pro Česko zásadní význam.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto
Politický poradce Evropského parlamentu

Podle toho to take vypada, clanek na nic, autor prilis mlady aby mohl vubec neco vedet. Kolik mu bylo pred 26 lety. Byt stary, stoji za starou belu, prednost to ma ale jednu, clovek muze veci videt z vyssiho nahledu. Uz jenom, co se dnes deje. Merklova, pred dvema lety "wilkomenspolitik" i kdyz kazdemu bylo jasne, ze je to cesta do pekel. Po 2. letech obrat 180° a znova jde do voleb. Tomu mame verit?. To same u nas vnitropoliticky. To rozdavani, najednou starost o nizke platy, duchod u pana Bohuslava Sobotky, typicke v predvolebnim case, opakujici se kazdou volebni periodou. Tomu mame verit? Zbyva jeste dodat, umele vytvareni toho nejvetsiho zla a nebezpeci pro Evropu, tedy Putinova Ruska a jsme presne tam, proc se autor divi, ze nastupuje Revolta nevědomosti.

0 0
možnosti
VK

V. Kůgel

14. 12. 2016 21:48
Re: Politický poradce Evropského parlamentu

Dobrý den pane Kucírek,

před 26 lety mi bylo přesně 0 let.

0 0
možnosti
PM

P. Maleček

14. 12. 2016 6:57
Opak je pravdou - hrozbou jsou stávající politici

Spíš než ti nevědomí a politicky neotesaní jsou hrozbou ti stávající a vědomí politici, maskujíc se kecy o všemožných prý lidských právech, přes které omezují občanské svobody a tiše, ale důsledně pracující na jimi vedené totalitě -korporátním socialismu. Co si budeme povídat toho čínského typu, kde ta otravná demokracie a občanské svobody nebrání "elitám" v maximalizaci moci a zisků.

0 0
možnosti
ZH

14. 12. 2016 7:13

Genau

0 0
možnosti