Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nejdůležitější hybnou silou v každé zemi byly, jsou a budou peníze

Moc nejmocnějších lidí v dané zemi je odvozena i od intelektuální, informační a vztahové síly, kterou disponují. Nejlépe je na tom Petr Kellner. Rok co rok zvyšuje své bohatství a má takovou moc, že ho nezajímá, kdo je premiér.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto
Strategicka spolupráce PPF

Strategicka spolupráce PPF a čínské telekomunikační společnosti Huawei. NO to je na povazenou. Narodni bezpecnost a bezpecnost nasich spojencu je tim vlastne ohrozena, jak rika pan Tramp. Jedina cesta, i kdyz v kapitalismu dosti nevsedni, pana Kellnera vyvlastnit, znarodnit. Ukazali bychom, ze ochrana narodnich zajmu jak nasich tak i spojencu ma nejvysi prioritu. Stejne je na povazenou jak se tento mlady pan k takovemu majetku dostal, kdyz "zapadni" miliardari na to potrebovali generace casu.

"Nejdůležitější hybnou silou v každé zemi byly, jsou a budou peníze" slova pana Istvana Leka. Tady uhodil pan Leko hrebik na hlavicku. Ono to asi tak bude, vlastne ono to tak je. Nas nejvetsi pritel za atlantikem ma vsak miliardare jineho kalibru. Miliardare, jejichz jmena ani nezname. Predpokladam, ze ta "hybna sila" plati i tady. Shrnuto, mame se na co tesit!

0 0
možnosti

22. 3. 2019 7:02
Hybná síla

Nějaké novinářské žebříčky bohatých lidí si prohlížejí jen hlupáci a nebo závistivci s vybuzenými emocemi. Normálním lidem jsou takové věci lhostejné, protože se jich netýkají. A že nějaký Fischer zve Kellnera do senátu, aby odpovídal na hloupé otázky? Proč by to dělal? Má snad senát nějakou zásluhu na Kellnerově majetku? Má snad na tom zásluhu nějaký premiér či prezident? Nemá. Zásluhu na tom má jedině Kellner sám a pokud nepřekročil nějaké zákony, nikomu do jeho majetku nic není. Fischer nechť se stará sám o sebe, ev. o věci občanů, které slíbil plnit. Kellnerovy věci však nejsou věcmi občanů a senátorů již vůbec. Jinak ale nejdůležitější hybnou silou u nás je závist, kterou novináři vybuzují. Jde ovšem o to, kam s námi tato "síla" hýbe. Podle mne do záhuby. A opět, kdo za to může? Novináři!

0 0
možnosti
ST
Re: Hybná síla

Nevěřím, že poctivě se dá zbohatnout.

0 0
možnosti
MF

21. 3. 2019 18:46
Dojemné

jak se žoldák snaží. Pane Léko, chodil bych kanálama!

0 0
možnosti