Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nefalšovaný levicově-anarchistický cirkus v Budapešti

Novela zákoníku práce, která zvyšuje povolenou hranici přesčasů pro zaměstnance, dává prostor k diskusi, avšak to, co se dělo na demonstracích v Budapešti, s ní nemělo nic společného.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

31. 12. 2018 8:55
Učme se dějiny!

Hitler svého času, jako vítěz “svobodných voleb” v Německu, potlačoval brutálně jakoukoliv opozici proti sobě, o demonstracích ani nemluvě! Takže nic nového pod sluncem, pane Léko, že! Ostatně před rokem 1989 to bylo podobné i u nás!

0 0
možnosti
VN

28. 12. 2018 11:06
Stejný postup jako při majdanu na Majdanu.

"Pokojní demonstrující" řezali do policajtů řetězy a metali po nich Molotovovy koktejly - ale pro naše sdělovadla včetně ČTa Karase ("lže jak Karas na Krymu") to byla "policejní brutalita" a "válka Janukovyče proti vlastnímu lidu".

Když se pak na východě pokusili o skutečně pokojný majdan - a vrhli se na ně pravosektorníci a tryzubci - tak pro ČT byli zase útočníky a teroristy demonstranti. Protože nedrželi kyjevsko-majdanskou linii. Tedy americko-EUnijní...

0 0
možnosti
PP

28. 12. 2018 22:49
Re: Stejný postup jako při majdanu na Majdanu.

Jinými, prozatím stále platí, že lže nikoli jako Karas ale jako novák na diskuzi. Popis faktů, tedy že puťkova loutka a megazloděj Janukovyč se musela poroučet čistě proto, že dovedla vlastní zemi zu grunt, aby následně na Ukrajinu vpadli zelení mužici (tedy regulérní rusácké vojsko) a kremlem placené rusácké bandy vydávající se za "separatisty" by jako hysterik novák mohl popsat pouze někdo mentálně nepříčetný nebo naprosto bezskrupulózní lhář.

0 0
možnosti
JC

28. 12. 2018 10:29
I v ČT se řídí příslovím: koho chleba jíš, toho

píseň zpívej. No a ten Mathé? Vždyť nepotismus v ČT bují. A ta Tachecí, co hlásila ze severních Čech se dnes jmenuje Musilová. Proč asi si nenechala (jak je u nás zvykem) alespoň jako Tachecí- Musilová své dívčí jméno? No, je to jasné, aby nenahrávala kritikům tohoto nepotismu. Už dlouho na obrazovce nebyla, tak asi dělá někde mluvčí, jako třeba Šticha nebo Plchová. Ostatně považuji ČT za takový trenažér mluvčích. Ostatně soudím, že skutečná pravice u nás nikdy nevládla. Ani ta ODS není pravicová. Ani ta TOP09, to by nás nemohla táhnout do toho evropského socialismu.Pevně doufám, že už jí v příštím parlamentu nebudeme živit.

0 0
možnosti
FK

28. 12. 2018 17:32
Re: I v ČT se řídí příslovím: koho chleba jíš, toho

Jo, jo a pan Witowský se stal generálním ředitelem DP Praha, nominovali ho Piráti. Je to manžel Světlany Witowské, moderátorky ČT

0 0
možnosti
BH

28. 12. 2018 10:16
Pravá tvář

Napsal bych, že se pan Léko odkopal, ale faktem je, že jsem si o něm myslel svoje už dávno.

Každopádně je to jasné - "solidarita" v rámci Visegrádské čtyřky, není spolupráce obyčejných Maďarů, Čechů, Poláků a Slováků. Jde o věrnost národním vůdcům (zatím ještě s malým v), jejichž slovo nesmí být zpochybňováno.

Kdo si dovolí protestovat, je vyvrhel.

0 0
možnosti
VN

28. 12. 2018 11:07
Re: Pravá tvář

Četl jste ten článek?

Pokud ano, proč tak blbě lžete?

0 0
možnosti
Foto
Jedno me nejde do hlavy

proplaceni eventuelne odpracovanych prescasu az do doby tri let. Do te doby muze jit zamestnavatel 3x plajte. Je to pravda nebo ne? Kdyz to tak neni, tak nas pekne vedou za nos. Cekam na den, kdy nam reknou ze nas napadlo Rusko a zacina valka.

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

28. 12. 2018 13:22
Re: Jedno me nejde do hlavy

Celý tatík ten Mathé.

0 0
možnosti

27. 12. 2018 21:40
Skvělé!

Velmi potřebný, užitečný článek. Mj.jsem si potvrdil, že Lukáš Mathé lže, zamlčuje a překrucuje. Mediokracie se vytrvale snaží rozdělit Čechy a jejich nejbližší sousedy záměrným neinformováním nebo informacemi pokřivenými. Pokud jde o ČT, tak s lidmi jako Mathé nebo Karas to platí dvojnásob.

0 0
možnosti
FK

28. 12. 2018 17:28
Re: Skvělé!

No, Mathé jen reaguje na pokyny redakce. Nicméně ho to neomlouvá. Když vidím, co nám Česká televize nabízí, a to nejen to tzv. zpravodajství, tak mám chuť ji odhlásit hned. Sleduji ji stejně minimálně. Díky za stále ještě svobodný internet a překladač Google. Můžete si tak přečíst originál maďarské deníky. Překlad je kostrbatý, ale pochopit smysl se dá.

0 0
možnosti