Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nagygate a tvrdá soudní realita: Tady bude ještě kravál

Ve věci zneužití Vojenského zpravodajství soud zprostil obžaloby Janu Nečasovou i vojenské zpravodajce. A mnozí se nemohou zbavit dojmu, že věc je řízena tak, aby se dotyční zpravodajci v rámci své obhajoby příliš nerozpovídali.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5. 6. 2015 9:57
Jako na obrtlíku...

Je to podivné rozhodnutí soudkyně Králové... Zajímá mě důvod, proč posuzuje záležitost jednou tak, a podruhé zase jinak... A odmítá sdělit důvody svého rozhodnutí. (Obezličky). Nepodívá se do očí, ani do kamery. (Řeč těla). Její rozhodnutí odporuje selskému rozumu. Uvědomujete si páni právníci, a celá česká justice, že jste zase dostali ránu přímo na komoru? Jak vám máme, my občané, věřit? Jak máme věřit v tomto státě ve spravedlnost? (Výborný článek, pane autore).

0 0
možnosti

31. 5. 2015 11:22
omyl autora spočívá v tom, že se točí na "úkolování"

"úkolovat" tajnou službu ale může i on, třeba i tímto blábolem, který tajná služba po prověření buď odloží, nebo s ním dále pracuje...

0 0
možnosti

J. Schneider

31. 5. 2015 11:48
Re: omyl autora spočívá v tom, že se točí na "úkolování"

Nevíte, o čem mluvíte. Úkolování není podnět, proto je blábol to, co píšete vy. Co se úkolování týče, nalistujte si zákon č. 153/94 Sb.

0 0
možnosti

31. 5. 2015 10:14
Nejen pro odbornou

ale pro každého myslícího člověka. Vždyť ti super nejvyšší experti, šéfové toho "nejlepšího" co máme se chovají, jako poskoci, nějaké pipky, jako očka v nějaké akci galérky. K čemu jsou pak ty různé prověrky, testy, když ti maxi super se chovají jako švejci. Odpovídající trest je aspoň vyhodit z armády a to bez náhrad.

0 0
možnosti

31. 5. 2015 11:24
Re: Nejen pro odbornou

náchodské tkadleny rezolutně souhlasí :-)

0 0
možnosti
Foto

Holcman

30. 5. 2015 21:51
Výborný článek!

Výborně, pane Schneidere! :-)

0 0
možnosti

30. 5. 2015 16:32
respektujme soudy

Autor by neměl napadat rozhodnutí nezávislého soudce subjektivním tvrzením : "Pro odbornou veřejnost to je výsledek až pobuřující."

Navíc se obdobnými články vytváří mediální tlak na rozhodování soudu dalšího stupně.

0 0
možnosti

31. 5. 2015 11:25
Re: respektujme soudy

ano, odbornou veřejností je i A. Rozehnal

http://hlidacipes.org/ales-rozehnal-v-kauze-nagyova-selhala-media/

0 0
možnosti

P. Horak

30. 5. 2015 13:30
Mlzeni.

Nebylo cilem cele akce pana Istvana velky zatah na pry "mafianskou chobotnici", predstavenou olomouckymi zalobci jakozto spojenou se jmeny jako pan Rittig nebo pan Janousek???

Do teto akce byla pani Nagyova/Necasova vtazena jako vedlejsi osoba.

To ze si z pani Nagyove pan Istvan a spol. udelali prestizni zalezitost - vyvolat zdani ze alespon neco umeji - je naprosto pruhledne zakryvani jejich totalni neschopnosti. Pokud vbrzku nedojde k serioznim obvinenim a budou odsouzeni lide kteri byli hlavim cilem teto akce, meli by byt - pan zastupce Istvan a plukovnik Slechta - ze svych funkci neprodlene s ostudou propusteni. Pane ministre Pelikane a pani vrchni zastupkyne Bradacova, budete reagovat? Proc mame my obcane akceptovat takove masivni plytvani verejnymy prostredky na akce vedene s takovou zlocinou inkompetenci???

0 0
možnosti

30. 5. 2015 17:48
Re: Mlzeni.

To je přeci normální v právním státě, že soudy nedají za pravdu žalobcům. To by v takovém přpadě měl vždy být žalobce trestán?

0 0
možnosti

30. 5. 2015 13:23
Divíte se??

Divíte se? Tak se nedivte a uvažujte. Tento rozkradený stát má přímo ve svých základech zlodějny, vraždy bílých koní, zkorumpovanou policii a vůbec pochybné "elity".

0 0
možnosti

30. 5. 2015 13:08
výborný rozbor

Ač nejsem fanoušek pana Schneidera, tento jeho článek považuji za perfektní.

Obdivuji zbývající poctivé policisty a žalobce. Pocit zmaru který zažívají musí být drtivý. Paní soudkyně buď čelí velkým výhružkám, nebo velkému lákadlu. Bylo by

zajímavé sledovat změny v majetkových poměrech paní soudkyně a jejího

okolí.

Carevna i její otrok jsou jen obyčejní poskoci velkých šéfů. Tomáš Sokol,  Beneš (ČEZ) , Roman (ČEZ), Rampula, Vesecká, Rittig, Bém ........a další  jsou v hierarchii  určitě výš. Otázkou zůtává kdo je úplně nahoře.

Tento příklad je kamínkem do skládačky která dává odpověď na to, proč je po čtvrt století od pádu socialismu  v ČR životní úroveň v ČR  na 1/3 oproti zemím na západ od ČR.

0 0
možnosti

30. 5. 2015 12:37
Soudkyně zachovala zdravý rozum

Veřejnost byla dlouho masírována medii, počínajíc  přímým přenosem ze zásahu úderných jednotek, přenosy řečí pana Ištvána i komentáři k jednotlivým výslechům a k jednání soudu. Je potěšující, že této masáži nepodlehla soudkyně. Kde nic není, ani čert nebere, ani když si to prokurátor z prstu vycucá.

0 0
možnosti

J. Švejk

30. 5. 2015 9:33
Docela seriozní

rozbor.

0 0
možnosti