Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Načasování reorganizaci policie nemělo chybu

Oznámit reorganizaci policie v létě, když začalo mistrovství Evropy ve fotbale, a zahájit činnost nové centrály těsně před začátkem olympiády byl geniální nápad. Není pravda, že akce nebyla dlouho a pečlivě připravena. Chystala se tajně od jara 2016, když se něco muselo stát – něco velkého a fatálního... Temná síla oslavuje. Má co.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Víte jak se znevěrohodní jakákoliv

zpráva? Když se úmyslně vynese na veřejnost aby se mohla právě vynesením ukázat na účelovost autorů. Počítám, že vynesení do tisku je řízená hra s důvěrou veřejnosti a zpochybnění textu zprávy. Tak kdo ji má k dispozici mimo vyšetřovací komise, bývalý útvar Šlachty, Šlachta ..... kdo ještě???? GIPS? Tuhý? Chovanec? Babiš? Kdopak asi novinám podstrčil..... a zrovna tisku Babiše?

0 0
možnosti

12. 8. 2016 10:28
Tohle přišlo za minutu 12

Masivní úniky informací od Bradáčové do LN, to už je evergrín, který nikoho nepřekvapuje, ale přestože je hrubě protiprávní, nikdo ani neřeší, protože vedení Státního zastupitelství e jedna stejná verb@ž, sloužící Babišovi spolešně s Ministerstvem spravedlnosti.

0 0
možnosti

12. 8. 2016 9:54
Vrána k vráně

Páni Chovanec a Sobotka dali najevo, že patří k české mafii snahou zamést pod koberec " prodej" ( spíše pak dar)

OKD Bakalovi.

0 0
možnosti
Kdosi psal, že

jedna strana bere policii, jiná strana celníky (proto jim někteří chtějí dát větší pravomoci), další berou vojenské zpravodajství s podobným požadavkem jako u celníků a ti poslední berou daňovou kobru a FAÚ. Vypadá to, že si v parlamentu navzájem moc nevěří a všichni chtějí mít nějaký nástroj k vyšťárání něčeho na ty druhé.

0 0
možnosti

11. 8. 2016 19:28
Pane Leko, ...

... dnes jste si svou mzdu od Babise zaslouzil.

A ze se "něco velkého a fatálního" muselo stát? To uz by vam to nekdo ze Slachtovych hochu vynesl ... a vy byste to nepochybne zverejnili. Unik neunik. Neni prece unik jako uni, ze?

0 0
možnosti

B. Chalupa

11. 8. 2016 21:00
Re: Pane Leko, ...

tomu se říká příspěvek do diskuse, o ničem, hlavní je si jen tak rejpnout, že......

0 0
možnosti