Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Moudra, drahá i zadarmo, o dezinformační kampani Ruska v Česku

Podle studie think tanku Evropské hodnoty se prý dezinformační kampaň Ruska v České republice uskutečňuje šířením konspiračních teorií a cílených dezinformací.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

E69v98a 19D52u75d63k76o71v17á

21. 8. 2016 23:19
Rozumím tomu, že Vás JaJa naštval, pane

Schneidere, ale ten mládenec je natolik obskurní postavou, že zabývat se jím představuje z Vaší strany plýtvání intelektem. A Evropské hodnoty? Když se na jejich stránkách zahledíte na ty tupoučké obličejíčky s upřímnýma očkama, nepřipomínají Vám zanícené svazáky z 80. let? Mně teda jo a velmi se bavím! Všechno už to bylo, jak se praví v moudré knize, ale to oni ještě netuší. Teď většina z nich myslí především na významný (z jejich pohledu) odstavec v profesním životopisu, ale za pár let, až si přečtou, pod jaké ptákoviny se kdy podepsali, hanba je bude fackovat. Vymykají se snad jen JaJa (pokud by se nedejbože doba obrátila, on by jistojistě zastával funkci hlavního ideologa na nějakém tom ministerstvu informací) a Petr Kolář - o něm by člověk docela předpokládal, že je řádově chytřejší. A není. Tahle parta se znemožní sama.

0 0
možnosti
FK

21. 8. 2016 12:07
Já myslím,

že uvažování v těchto kategoriích je nesmyslné, hodnotově nekonečné. Vždy se dá někdo ovlivnit jakousi propagandou nebo naopak, kohokoliv napadnout, že byl nějakou propagandou ovlivněn. V totalitě jsme v těchto kategoriích žili nepřetržitě. Buď to bylo dílem oficielní propagandy nebo naopak šeptandy mezi lidmi. Tak jsme se museli naučit číst mezi řádky a hledat relevantní informace. Je to totiž jediný způsob, jak svobodněji myslet a nenechat se vláčet různými samozvanými vykladači "pravdy". Bohužel, je dost těch, kteří toho nejsou schopni, jejich chyba.

0 0
možnosti
RK

20. 8. 2016 17:33
Think Tank gauneři

Skupina think tank není nic jiného než skupina gaunerů, zkorumpovaných blbečků pod vedením teplouše z pornografických filmů. Tito gauneři jsou zřejmě financováni kmotry kolem Kalouska a Schwarzenberga.

0 0
možnosti
JP

J. Poděbradský

20. 8. 2016 17:08
Evropské hodnoty

Jak se někde objeví buzna Janda, tak se mi hned vybaví evropské hodnot a krvežíznivý Sovětský svaz.......... :-)

0 0
možnosti
JP

J. Poděbradský

20. 8. 2016 17:10
Re: Evropské hodnoty

pouze nevím o žádných smysluplných hodnotách v podání buzny jandy a ani o krvežiznivém Sovětském svazu

0 0
možnosti
TS

T. Sauer

20. 8. 2016 11:45
V. Brabenec

tvrdí o Schneiderovi, že je lepší číst jeho články než ho osobně potkat, protože vám nasype tolik hovadin do hlavy, které někde zjistil nebo sám vyfabrikoval, že vám z toho bude šoufl. Za sebe si myslím, že v poslední době platí v tomto ohledu rovnice mezi jeho články i mluveným slovem ;-)

0 0
možnosti
PB

20. 8. 2016 12:01
Re: V. Brabenec

Jo, to si umím představit... :-)

0 0
možnosti
PB

20. 8. 2016 9:20
krása

Článek využívá sice už trochu obehrané, ale stále ještě docela komické demagogické postupy, takže pobaví. Hlubší myšlenky v něm ovšem nehledejme, musí nám stačit autorovo zmatené pitvoření. Kladem je, že umožní omezenějším, kremlofilním čtenářům hýkat blahem, což komický účinek dále zvyšuje. Za sobotní pobavení tedy palec nahoru.

0 0
možnosti
JP

J. Poděbradský

20. 8. 2016 10:04
Re: krása

článek je o tom , aby v kontextu modifikoval pořekadlo: chytrému poraď, a hlupáka zkopej......no a ty jsi nic nepochopil! :-)

0 0
možnosti
Foto
Thinktank made in USA

Podivejte se kdo stoji financne za touto instituci evropskych hodnot a musi byt kazdemu jasne kdo za ni stoji a ci zajmy haji. Jake to zajmy jsou, je lehce najit. Jednim takovym, i kdyz je to jen kapicka toho o co zde kraci najdete zde. http://pravdaovode.cz

0 0
možnosti
JP

J. Poděbradský

20. 8. 2016 8:47
Thinktank

s názvem "evropské hodnoty" má velké štěstí, že má ve svém čele buznui Jandu, jinak by snad ani nebyl seriozní......

0 0
možnosti
ST
Dobrý článek

Ruští agenti jsou tady úspěšní už od dob Karla Havlíčka

0 0
možnosti