Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Martin C. Putna kádruje

Lidové noviny uveřejnily dne 10. ledna tradiční Poslední slovo Martina C. Putny nazvané Chvála Charty dětí. Na Putnův text, v němž kritizoval některé signatáře Charty 77 za jejich současný postoj k Rusku, zareagoval Pavel Matocha. Původní Putnův text si lze přečíst v boxu pod článkem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P. Klíma

13. 1. 2017 16:28
Putna se odkopal, nikoli však

poprvé.

Putna miluje demokracii, ale jen potud, pokud vyhraje jeho gang volby. On a jemu podobní dodnes nedokázali akceptovat demokraticky a svobodně zvoleného prezidenta - ať k tomu došlo v Česku nebo v USA.

0 0
možnosti
AS

13. 1. 2017 15:28
Čí pak je syn

pan Martin C. Putna? Podle způsobu myšlení a psaní zřejmě někdejšího starobolševického kádrováka. Genů zřejmě zdělil množství nepřeberné.

0 0
možnosti
ZM

Z. Meisner

13. 1. 2017 8:25
No, jestli se někdo obnažil

tak to byl na stránkách ČP váš kamarád Jan Schneider. Odborník na církevní problematiku, jeho bezpečnostní "expertství" popsal p. Hučín, muž za komunismu skutečně statečný. Statečný J.Sch ji v redakci ČP jednou málem fláknul,... už ani nevím komu. A propos, před restitucemi círk.majetku pan Schneider v ČP zvařejnil, jak to budou ti katolíci zpronevěřovat. Požádal jsem jej pokud něco ví, ať dá trest. oznámení. Zatím ani oznámení ani zpronevěry. Již pár let. Tak nevím. Putnu nemusím, Schneidera nemůžu. Zdravím.

0 0
možnosti
MK

13. 1. 2017 11:38
Re: No, mám to přesně naopak

Schneidra můžu, protože jeho psaní má "hlavu patu" a faktický podklad. Putnu nemůžu, protože jeho psaní je styl komančských politruků, kdy nějakou polopravdu si upraví v tu svou pravdu. A je to.

0 0
možnosti
JJ

Jiri Janecek

12. 1. 2017 19:28
...

Pěkný, rozumně krátký text... Není ani moc co dodat.

Snad jen že ten Putnův sloupek je taky super... Jméno zrádce Schneidera by mělo být vymazáno ze seznamu signatářů Charty 77, stejně jako trockista Kalandra nemohl být považován za předválečného člena strany nebo Kameněv a spol. nebyli praví staří bolševici (i když to první přirovnání není úplně přesné a to druhé Janu Schneiderovi trochu křivdí).

Nechcu se vrtat ve starých věcech - ale je to, co předvádí MCP opravdu úroveň VŠ profesora? Mne tehdy vadilo osm bakalářek místo předepsaných 3 doktorských prací, ale zpětně uznávám, že i to šaškování v beranici a takto projevená tupost nejsou asi úplně na místě...

0 0
možnosti