Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

MAKRLÍK: Politická bublina Milionu chvilek pro demokracie plaskne

Václav Makrlík díky rozhovoru s Jiřím Chýlou dospívá k vlastnímu závěru. Dle něho zatím nemálo voličů věří, že Andrej Babiš zjedná aspoň relativně spravedlivé a korektní sociální vztahy odstraněním korupce a tunelování státních financí..Lze jen doufat, že nezklame jako jeho předchůdci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

31. 8. 2019 6:32
Milion Chvilek je myšlenkově vyprázdněný spolek

Milion chvilek je pokračováním Janečkových ambicí.

V pozadí stojí lidi jako Václav Němec.

0 0
možnosti

30. 8. 2019 23:41
Nechápu

že někdo zplodí takouvou slátaninu. Pokud nějaká bublina splaskne, tak je to Babiiš a to dost brzy. U soudů neobstojí a dostane nejméně deset let, což je pro něj doživotí. A po zásluze.

0 0
možnosti

1. 9. 2019 8:39
Re: Nechápu

Mýlíte se, ne Babiš, ale "chvilkaři" špatně dopadnou. Nejenže se úplně znemožní - ale budou se za to, že se nechali tak snadno zmanipulovat, stydět. A "bruselskými udavači" bude národ (většina občanů) opovrhovat. (Což se už děje). Demokratické je měnit poměry ve státě demokratickými volbami, ne demonstracemi a řízenými (i placenými) "mejdany". Těmi leda až po vyčerpání všech demokratických prostředků. . A to se u nás nestalo.

0 0
možnosti

V. Hlisnikovská

30. 8. 2019 22:46
Těžká slátanina

Velmi by mne překvapilo, kdyby v Babišových novinách se objevil jen stín pochybností. A ti lidé v ulicích? 70% voličů Babiše nevolilo.

0 0
možnosti

30. 8. 2019 7:39
Dosti ubohé

Je zvláštní, že se v článku objevuje řada odkazů, ale jednoduchý odkaz na auditorskou zprávu, abychom si ji my, neznalí a hloupí, mohli přečíst, to autor nezvládá. Podsouvá nám, že lidé bezmyšlenkovitě věří umělcům, ale lidi přitom uvěřili slibům slovenského estébáka a volili ho, aby sám korumpující zametl s korupcí. Už nedomýšlí, proč by měl ničit něco, na čem si tak ohromně vydělal. A profesor Chýla zase předpokládá, že nám sem EU nacpe peníze, ale už nemůže mluvit do toho, jestli se nezneužívají. Může. Banka vás taky kontroluje, když si vezmete úvěr. Tento poznatek by mohl vzít na vědomí i vysokoškolský pedagog, když nic jiného. Vzhledem k tomu, že jeho názory zveřejňují pouze Valentovské pseudonoviny, tak s tímto názorem asi nikdy jinde (naštěstí) prorazit nedokáže. To, že autorovi Milion chvilek pro demokracii nesedí, na to má právo a na jejich chyby ať ukazuje. Když to ale dělá klasicky čecháčkovským způsobem, že "se panu Minářovi demonstrace určitě vyplácí", tak to u mě je zastá

0 0
možnosti

Karelkarel

30. 8. 2019 10:00
Re: Dosti ubohé

A kdepak má ten odkaz na auditorskou zprávu vzít, pane Machu, když je ta zpráva zatím v utajovaném režimu?

0 0
možnosti

29. 8. 2019 21:13

Takovéhle patolízalství smíchané z novinářskou fušeřinou a svazackym filozofováním neumí ani Jan Schneider.

0 0
možnosti

30. 8. 2019 7:04
Re: Patolizalstvi...

presne tak, rude prani otcem "myslenky"? Ja to vidim jako pocatek konce, ale naprosteho konce pohrobku totalitni diktatury. Prekabatene kraetury zaslouzene a ve strachu zmirali navzdy. Dobre jim tak.

0 0
možnosti