Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Linda Kopecká: Jejich humor ať si hodnotí Francouzi sami

Komentář kněze Tomáše Halíka v Lidových novinách Proč nejsem Charlie vyvolal řadu reakcí, jež LN postupně publikují. „O obsah karikatur (s nimiž i nadále řada lidí nesouhlasí a mají na to svaté právo) tu dnes vůbec nejde,“ píše Linda Kopecká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

V.Hricák

20. 1. 2015 14:13
Tak mi nějak koliduje

názor autorky s názorem oficiálním. Týden po masové demonstraci s 1,5 milionem demonstrantů, jejichž stěžejním heslem byla svoboda slova, zveřejnila oficiální francouzská média výsledky ankety, ve která téměř polovina francouzů souhlasí se zavedením cenzury tisku a internetu. Zalekla se opravdu francouzská veřejnost následků možného konfliktu s islámskou částí populace, nebo jde o účelovou lež nějakých šedých eminencí?

0 0
možnosti
JJ

Jiri Janecek

19. 1. 2015 11:59
Je tohle nutne?

"Zadruhé, stejně jako sprosté slovo zní jinak z úst šlechtice a jinak z úst opilce, obrázky Charlie Hebdo je nutno číst s vědomím toho, kdo je kreslil."

Rekl bych, ze druholigovy pisar zustane druholigovym pisarem, i kdyz absolvuje prestizni Ecole... Rozdil mezi Zverinou, Zantovkym ci touto autorkou na strane jedne a Halikem na strane druhe je v tom, ze oni se vynezuji vuci Halikovi, zatimco on je schopen rict sam o sobe, co si mysli...

0 0
možnosti
PGS

19. 1. 2015 12:17
Re: Je tohle nutne?

Howgh!

0 0
možnosti
PGS

19. 1. 2015 11:54
Však hodnotí!

Cca 50% Francouzů si myslí totéž, co Halík!

0 0
možnosti