Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

KUČERA: Proč jsem demonstroval proti Babišovi a budu pokračovat

Na článek Václava Makrlíka Ať demonstranti proti Babišovi počkají do příštích voleb zareagoval Jakub Kučera. Dle něho stoupenci Andreje Babiše nechápou, o co demonstrantům jde.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV
Jenom vzkaz panu Kučerovi.

Jistě Vám dáme příležitost sehnat další a další podezření, pomluvy, fabulace, co by mohl kdyby chtěl, co určitě kontroly odhalí a spoustu dalších drbů.

Odporná snaha vyšťourat alespoň něco protizákonného z jeho obchodní historie narazilo na velkou nulu. Ubohé Čapí hnízdo je možná podnikatelský účelový konstrukt, ale takové nebo podobné účelově vytvořené formy firem se dělaly a dělají. To patří do podnikání. Ostatní co uvádíte je jen sebrané spisy lkaní postižených, nebo postiženými zaplacení. Snaha je, ale už je porušení nějakých zákonů vyšetřeno, žalováno a odsouzeno?

A tak Vám při příštích volbách dáme naději, že další čtyři roky budete rozšiřovat svoji sbírku pomluv a drbů.

0 0
možnosti
JC

21. 12. 2018 11:20
Tak si říkám, koho asi čistého a zároveň schopného

autor zná. Zatím je to jenom program antibabiš. Nic jiného. Chtělo by to něco pozitivního. Někoho navrhnout. Ale ne Fialu, ten chce jen debatovat. To už známe. Zmohl se jen na tři dcery a ještě nevíme ani co dělají. Na rozdíl od Babiše, kde víme i díky Slonkové a Kubíka vše.

0 0
možnosti
FK

21. 12. 2018 8:57
No já nevím,

ale jestli demonstrace před parlamentem nebo pochody se šibenicí jsou právě tichým projevem demonstrujících. Rozsvícené mobily mně spíše připomínají hordy při "noci dlouhých nožů". Andrej Babiš udělal tu chybu, že porušil zásadu všech českých, možná unijních miliardářů, totiž, že přímo do politiky se nechodí. Tahat za nitky s politiky jak s pimprlaty, to ano, vlastnit nebo ovládat média včetně těch veřejnoprávních, proč ne, ale dělat politiku sám, to je za čárou. Je smutné, že tento prostý fakt tak rozděluje společnost.

0 0
možnosti
MK

20. 12. 2018 19:18
Fakta kontra demagogie páně Kučery

tak začneme tím, že AB je podezřelý ze spolupráce s STB. Jaksi nebere v úvahu, že AB vyhrál u tři instanci, a že byl veden bez jeho vědomí. Důkazy jsou jen kopie, originály chybí. Myslicímu to stačí, demagog to ignoruje. Další je strašení EET o možností fízlování, ptám se co se dá tak závažného zjistit u těch malopodnikatelů? Pak následuje kritika hospodářské politiky, že podporuje velkopodnikatele. Ptám se , nedělá to celá EU? Jsou jiných zemích nějak zvýhodňování ti malopodnikatelé a v kterých, he? Pak následuje zmínka o využití korunových dluhopisů, za účelem snížení daňového základu. A který myslící podnikatel by takovou Kalouskovu nabídku nepřijal? Tato zmínka svědčí o autorově zaujatostí, místo aby kritizoval Kalouska, který toto právě pro tyto pracháče to vymyslel. No nechybí čapí hnízdo, kde samozřejmě se policii nedaří najít porušení zákona (tj právní a kapitálové propojení mezi fi Čapí a Agro), tak se to autor snaží zdůvodnit možností ovlivňování vyšetřování z pozice premiéra

0 0
možnosti
PG

20. 12. 2018 10:22
RE

Na demopstrace ma kazdy pravo, to je naprosto v poradku. Ale na rozdil od totality, kde jina moznost na zmenu rezimu neni, demokracie ma tu primarni vlastnost, ze v demokracii se demonstruje za kde co, ale rozhodne ne za demise premieru ci prezidentu. To je usmevne a vpodstate to jen usvedcuje dane "aktivisty" z popirani demokracie. Ale zakazovat se to samozrejme neda, na to musi i tito lide prijit sami. Ono je samozrejme jednodussi demonstrovat na ulici, nez odvest realnou praci v politicke strany a vyhrat volby. To uz je uplne jina liga a jina narocnost.

0 0
možnosti
Foto

Babul

19. 12. 2018 12:29
Kučero,

věnuj se ukrajinským banderovcům. Kolik lidí živíš, na rozdíl od Babiše?

0 0
možnosti
MP

23. 12. 2018 8:15
Re: Kučero,

Nesouhlasím s Kučerou... Antibabišovci protestují, ale alternativu za něj nemají žádnou.... (Křiklouni. 17. listopadu o budovy rozhlasu to byla "tichá demonstrace"?) Jen plané řeči - lepší Andrej Babiš než chaos ve státě a anarchie.:-(

0 0
možnosti
JT

19. 12. 2018 9:49
Takže k čemu volby, pane Kučero,že?

Stačí, aby lidé,především v Praze ,vyšli do ulic, statistici spočítají ,která hesla jsou negativní, která pozitivní, a z těch pozitivních se vyberou poslanci,určí se vláda, premiér, prezident, a je to, že ? A určovat to budou aktivisté a neziskovky typu Cempery, Rozumka, Ondráčky,a jim podobných.... A pořád nerozumím, pane Kučero, o co vám jde.Jde vám o prosazení myšlenek elity na úkor voličů? Smiřte se s tím, že zatím platí volby,a máte li problém, musíte se s tím vypořádat...A hlavně, jaké máte plán B ?

0 0
možnosti
Foto
Pan Jakub Kucera

Kdo chce s vlky být, musí s nimi výt.

Clanen pana Václava Makrlíka pane Jakube Kucero proste sedi. Jestli to dela u vas to mladi?

0 0
možnosti